Çözüldü AMD Yazılım Yükleyici 206 hata kodu veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vakeyeme

Kilopat
Daha fazla  
1619620027203.png

Çözüm
Windows Update'i kontrol edin ve bu güncellemelerin bitmesini bekleyin, bilgisayarı yeniden başlatın.

Kurulumu yaparken önceki sürücüyü silmek ile ilgili bir ayar olması lazım. Onu yapınca önceki tüm AMD sürücüleri siliniyor ve yeni sürücü yükleniyor. Böylece DDU'ya gerek kalmıyor.
Ben denetim masasından AMD Radeon Software'i silmeye çalışmıştım ondan böyle kalıntılar kalmış olabilir. DDU ile bu kalıntıları temizleyebilir miyim ?

Windows Update'i kontrol edin ve bu güncellemelerin bitmesini bekleyin, bilgisayarı yeniden başlatın.

Kurulumu yaparken önceki sürücüyü silmek ile ilgili bir ayar olması lazım. Onu yapınca önceki tüm AMD sürücüleri siliniyor ve yeni sürücü yükleniyor. Böylece DDU'ya gerek kalmıyor.

Çözüm

Windows'u güncelleştirdim ve oldu herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı