Çözüldü AMD Yeni Sürücü Sonrası Farklı Ekran Kartı Gösterme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Harry Ahmet

Hectopat
Arkadaşlar AMD'nin dün yayınladığı "Adrenalin Edition 18.8.1 Optional" sürümünü yükledim. Ekran kartım M330 fakat MSI afterburner'de M430 gösteriyor. Ve sürücü versiyonu 17.1.1 gösteriyor. Radeon ayarları garip bir şekilde açılmıyor. Yani sağ tık Radeon ayarlarına basıyorum imlecin üzerinde yuvarlak daire 4 ile 5 saniye dönüyor sonra bir şey olmuyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Güncellemeden önce MSI Afterburner doğru bir şekilde gösteriyordu bilgileri.

Çözüm

Aygıt yöneticisinden çevrimiçi sürücü arayıp güncellediğim zaman AMD'nin sitesinden indirdiğim güncel sürücüyü iptal ediyor. Bu nedenle sağ tık yaptığım zaman en üstde Radeon ayarları gibi bir seçenek bulunmuyor.
Eski önerilen sürümü; 18.5.1'i geri yükledim. Sorun çözüldü.
Sürücü sürümünü Aygıt Yöneticisi altından kontrol etmelisin. Model değişimine gelince: Normal bir durum zira AMD de NVIDIA da önceki seri kartları ısıtıp bazen bir sonraki seride bir alt model olarak satabiliyor...

Aygıt yöneticisinden çevrimiçi sürücü arayıp güncellediğim zaman AMD'nin sitesinden indirdiğim güncel sürücüyü iptal ediyor. Bu nedenle sağ tık yaptığım zaman en üstde Radeon ayarları gibi bir seçenek bulunmuyor.
Eski önerilen sürümü; 18.5.1'i geri yükledim. Sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…