Efe Kanca ÖZKAN Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 183 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, bu hatayı sabahtan beri oyundayken alıyorum, oyun kapanıyor ne yapacağım? Ekran kartım mı bozulmuş? Çözüm yolu söyler misiniz? Dosya Ekleri AMD Bug Report Tool 20.02.2021 12_57_39.png 8,4 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar, bu hatayı sabahtan beri oyundayken alıyorum, oyun kapanıyor ne yapacağım? Ekran kartım mı bozulmuş? Çözüm yolu söyler misiniz?
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Efe Kanca ÖZKAN dedi: Arkadaşlar, bu hatayı sabahtan beri oyundayken alıyorum, oyun kapanıyor ne yapacağım? Ekran kartım mı bozulmuş? Çözüm yolu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemelerini denetle yap. Belki o zaman düzelir. Artı 0 Eksi
Efe Kanca ÖZKAN dedi: Arkadaşlar, bu hatayı sabahtan beri oyundayken alıyorum, oyun kapanıyor ne yapacağım? Ekran kartım mı bozulmuş? Çözüm yolu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemelerini denetle yap. Belki o zaman düzelir.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 20 Şubat 2021 #3 Çözüldü: "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik" hatası Merhabalar Oyun oynarken 2-3 kez aynı durumla karşılaştım. Bir anda oyun donuyor ve siyah ekran veriyor ardından oyun kapanıyor. Bu sorunun çözümü nedir? Ekran kartı AMD Radeon RX 5600 XT Sürücü Güncel. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik" hatası Merhabalar Oyun oynarken 2-3 kez aynı durumla karşılaştım. Bir anda oyun donuyor ve siyah ekran veriyor ardından oyun kapanıyor. Bu sorunun çözümü nedir? Ekran kartı AMD Radeon RX 5600 XT Sürücü Güncel. www.technopat.net
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.656 Çözümler 8 20 Şubat 2021 #4 DDU ile eski driverı kaldırıp en güncel WHQL driverı kurmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
DDU ile eski driverı kaldırıp en güncel WHQL driverı kurmayı dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et