AMD Zen İşlemciler Kaç TL Olur?

zcryber

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben i3 4170 + r9 380 sistem toplayacağım. Ama aklımda takılan bir soru var. AMD zen işlemcileri 400 TL olur mu ? Eğer oluyorsa i3 almayacağım.

Hocam r9 380'e i3 mü takılır? Küfür gibi ekran kartına :D :D

Daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan i3 yerine g3258 alıp overclocklayabilirsin. i3'den çok daha iyi performans gösterecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4460 alabilirim. Ama testlerde 300 TL ye değecek bir fark yok.

En azından ben öyle düşünüyorum.

Ama darboğaz olacaksa i5 alırım.

I3 4160 ile R9 380 kullanılabilir. Sanki %50 darboğaz yapıyor :p

Dostum multi veya yüksek işlemci isteyen oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir. Eğer bütçe varsa i5 4460 alabilirsin.

hocam r9 380 e i3 mü takılır küfür gibi ekran kartına :D :D

Daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan i3 yerine g3258 alıp overclocklayabilirsin i3den çok daha iyi performans göstericektir

Dostum sırf Overclock yapılıyor diye G3258 mi alınır? O eskidendi şimdi dolar öyle haldeki bunun yanına sağlam soğutucu alsan bütçe yaklaşık i3 seviyesinde olcak. İ3 4160 daha iyi bir tercih olacaktır. En azından 4 çekirdek çalışan bir işlemcin olur.

hocam r9 380 e i3 mü takılır küfür gibi ekran kartına :D :D

Daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan i3 yerine g3258 alıp overclocklayabilirsin i3den çok daha iyi performans göstericektir
Saçmalamayın lütfen o bahsettiğiniz işlemci r9 280 ekran kartıyla ufacık bir darboğaz yapmıyor.

Kastettiğim i3 ün daha kötü olduğu yada darboğaz yapacağı değil sadece g3258 ile yaklaşık fiyata daha iyi performans alınabileceği ve öyle bi ekran kartına ilerde işlemciyi değiştirmek yerine şimdiden bir i5 almak kesinlikle daha mantıklı olucaktır. ve i3 4170 çift çekirdekli bi işlemci 4 değil.

Fiziksel olarak 4 çekirdek değil fakat 2 gerçek 2 sanal çekirdek ile 4 çekirdek çalışıyor.

Overclock yapabileceğimi düşünmüyorum.

MSI Z97 PC MATE alacağım overclock ile ne kadar çıkarabilirim?

Bide g3258 r9 380 ile darboğaz yapar mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı