Daha fazla
Güzel yazı olmuş teşekkürler.Kavga olmaz niye olsun?
Şimdi bir-iki aydır burdayım.
İlla benim dediğim doğru olacak diye birşey yok. Şimdi Fanboyluk yani nadiren de olsa insanları etkileyip yanlış yaptırabilir. Ben de tam tersine etki eder mesela. Burda bi sorun yok. Böyle bişiy yapan biri varsa bence ona da fikri yaklaşım göstermek daha faydalı olur direk sen fanboysun falan demekten. Diğer rahatsız olduğum bir durum; bazılarının muhabbeti bir müsabakaya çevirme gayretiyle takındıkları agresif ve saygısız bir tutum. Şimdi azarlama demişsiniz de ben orda tanımladığım çok dar bir kesimden söz ettim. Evet onlar bi zahmet üzerlerine alınsınlar. Yani şurda tekno muhabbet edeceğim iki dakika, bir iki bişiy öğreneceğim belki, kimse kusura bakmasın! Benim keyfimi bozmaya kimsenin hakkı yok. Yani ben muhabbet edeceğim hooop bi çuval limonla içeriye dalmak hoş değil. Bir de ben ironi olsun diye fanboyum felan dedim. Herhalde ciddiye aldınız. Bi çok yerde öyle olmadığımı ifade etmeye çalıştım demek başarılı olamamışız. Son olarak RYZEN AMD'nin türettiği kendi içinde espirisi olan bir kelime. Böylelikle tekrar konuya değinmiş olduk. İyi geceler olsun!