Microsoft OneDrive
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası alıyorum PC mi açtığım an. PC Windows 10 RAM 8 GB Intel i5-4200u ekran kartı AMD Radeon HD8750M.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Denetim Masası güç planı deyin orada hızlı başlangıç olayını kapayıp driver kendini tam başlatamadığı için WattMan hatasına kalıyor (bilgisayarın açılış hızı yavaşlayacaktır)
Sürücü kurulumunda sıkıntı olursa crimsin ReLive 17 sürümünü kurun (Drive güncellemesi yapacağım akşam) yapcağınız aşamalar değişmez zaten Çözüm: Eski AMD ekran kartlarında sürücü kuramama donma, Kurduktan sonra PC kapanma, Amdkmpfd hatası
Tamamdır hocam hızlı başlatmayı yazdığım kısmı çözüm olarak belirtirseniz. Aynı hatayı yaşaynlar rahatça bulsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.