AMD'nin 4 aydır sürücü çıkarmaması nedendir?

AMD 2-3 hafta falan geriden geliyor NVIDIA'dan. Anormal bir fark gibi gelmedi bana. NVIDIA da 5 Aralıktan sonra 30 Ocakta yeni sürümü çıkardı. Ayrıca NVIDIA'nın son yayınladığı sürümler rezalet durumda. AMD'nin aynı hatayı yapmamak için bekletmesi doğru bir yaklaşım olmuş. 30 Ocakta yayınlandı da ne oldu? RTX4000 serisi bile siyah ekran sorunları yaşıyor. Cyberpunk çöküyor bende. Ayrıca RDR2 mini map siyah gözüküyor. Son sürümlerden birinde oldu bu durum ve geçmedi.
Hocam Nvidia ile alakalı bilgim yok, Nvidia'nın yeni bir yazılımı var muhtemelen daha toparlayamadılar. Zaten çok çok uzun bir süre boyunca tarih öncesi bir yazılım kullanılıyordu, bu sebeple Nvidia süper stabil zannediliyordu. Ancak ben burada AMD'den dem vurdum, son zamanlarda GPU tarafında işler çok yavaş yürüyor.

Hocam NVIDIA ile alakalı bilgim yok, NVIDIA'nın yeni bir yazılımı var muhtemelen daha toparlayamadılar. Zaten çok çok uzun bir süre boyunca tarih öncesi bir yazılım kullanılıyordu, bu sebeple NVIDIA süper stabil zannediliyordu. Ancak ben burada AMD'den dem vurdum, son zamanlarda GPU tarafında işler çok yavaş yürüyor.

Yok zaten AMD'de kötü durumda. Sorun çıkarmaması yetmez daha sık sürücü çıkarması gerekiyor. Yalnız bazı arkadaşlar yorum yaparken sadece AMD'ye laf ediyor. Kimse NVIDIA'nın çıkardığı kötü sürücülere tek laf etmiyor. Aynısını AMD yapsa yerin dibine girmişti. Ve bu durum bayağıdır var yani 2-3 günlük mevzu değil.

AMD 2-3 hafta falan geriden geliyor NVIDIA'dan. Anormal bir fark gibi gelmedi bana. NVIDIA da 5 Aralıktan sonra 30 Ocakta yeni sürümü çıkardı. Ayrıca NVIDIA'nın son yayınladığı sürümler rezalet durumda. AMD'nin aynı hatayı yapmamak için bekletmesi doğru bir yaklaşım olmuş. 30 Ocakta yayınlandı da ne oldu? RTX4000 serisi bile siyah ekran sorunları yaşıyor. Cyberpunk çöküyor bende. Ayrıca RDR2 mini map siyah gözüküyor. Son sürümlerden birinde oldu bu durum ve geçmedi.

NVIDIA da batırıyor. NVIDIA App yüzünden düşük performans alındığını zaten herkes biliyor. Ayrıca son sürümlerden sonra çökme, siyah ekran vb sorunlarda arttı. Ve bu sadece RTX5000 serisine özel değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konunun NVIDIA ile alakası yok, işimize bakalım lütfen 🙂

Yok zaten AMD'de kötü durumda. Sorun çıkarmaması yetmez daha sık sürücü çıkarması gerekiyor. Yalnız bazı arkadaşlar yorum yaparken sadece AMD'ye laf ediyor. Kimse NVIDIA'nın çıkardığı kötü sürücülere tek laf etmiyor. Aynısını AMD yapsa yerin dibine girmişti. Ve bu durum bayağıdır var yani 2-3 günlük mevzu değil.
Evet, ben Nvidia ekosistemine dahil değilim ancak bu sıralarda gerek Technopat gerekse de Twitter'da Nvidia bazlı çok şikayet görüyorum ancak bunlar büyümüyor AMD tarafındaki gibi. AMD'nin hala WattMan verdiğini sanan çok fazla kişi var hala.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı