- Makaleler
- 8
Daha doğrusu kafanızı karıştırmak istemiyorum ama anladığım kadarıyla kendisi Tayvan'da doğup Amerika'da yetişmiş. Yanlış mıyım?Amerikalı denilebilir ama Tayvan kökenli bir hanımefendi.
Daha doğrusu kafanızı karıştırmak istemiyorum ama anladığım kadarıyla kendisi Tayvan'da doğup Amerika'da yetişmiş. Yanlış mıyım?Amerikalı denilebilir ama Tayvan kökenli bir hanımefendi.
Katılıyorum. Google'a ''Lisa Su AMD'' diye arattım, ve buldum. Bu kadar.
Hocam yazdım başka şeyler çıktı. AMD CEO'su Çinli mi diye yazmıştım. Ondan olmalı.Google'a yazmayı deneseydiniz keşke.
Tayvanlı.
Arama motoruna AMD yazıp sağda çıkan Vikipedi verilerinden CEO'sunu öğrenip, daha sonra hiç efor sarf etmeden kişinin üzerine tıklayıp her şeyini öğrenebilirdiniz.Hocam yazdım başka şeyler çıktı. AMD CEO'su Çinli mi diye yazmıştım. Ondan olmalı.
Haklısınız hocam.Arama motoruna AMD yazıp sağda çıkan Vikipedi verilerinden CEO'sunu öğrenip, daha sonra hiç efor sarf etmeden kişinin üzerine tıklayıp her şeyini öğrenebilirdiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.