AMD'nin hala driver sorunları devam ediyor mu?

Ömer3169

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 4080 alacaktım ama daha ucuza 7900XTX var ve daha fazla belleği var işte. Yapmayacağım sadece oyun için ama sorunlar hakkında çok bilgili birisi varsa konuşulacak ne gibi sorunlar yaşanır ve neden kaynaklı? Ona göre alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şanş işi. Ama o sorunlar 5000 ve 500 serisinde kaldı. Net olarak sorunsuz ya da sorunlu diyemez kimse. 4080 de alsan sorunu olabilir. Eğer sadece oyunsa 7900XTX öneririm. 4090 ile kapışır.

bazı yerlerde psu kalitesiz yada yanlış driver indirildiği için bozulduğunu duydum
Wattman'dan bahsediyorsun sanırım. O sorun parça uyumsuzluğundan olur. Yani dediğin gibi psu yetmezse ya da driverlar hatalıysa filan olur. İşin sadece oyunsa 7900XTX alabilirsiniz. Ama DLSS 3.0 ve FG varken 4080'de alabilirsiniz. Ben RTX açarım görsel şölen yaşarım dersen 4080. Demezsen 7900XTX.

Wattman'dan bahsediyorsun sanırım. O sorun parça uyumsuzluğundan olur. Yani dediğin gibi psu yetmezse ya da driverlar hatalıysa filan olur. İşin sadece oyunsa 7900XTX alabilirsiniz. Ama DLSS 3.0 ve FG varken 4080'de alabilirsiniz. Ben RTX açarım görsel şölen yaşarım dersen 4080. Demezsen 7900XTX.
birazda fsr 3 dlss ye göre görüntüsü kötüymüş o biraz tırstırdı evet sadece oyun için 24gb sanırsam 7900xtx güzel olacaktır sorun yaşamazsam

Rahat ediyim diye Nvdia aldım, driver sorunu yaşıyorum. :( Şansına bağlı bu olay.
şans işi evet ama acaba ben şanslı kişimiyim

valla fsp 1000w psu alıcam inş watman fln dır olmaz

Olmaz hocam. 1000W gereksiz fazla. Kaliteli bir 850W yeter. Dediğim gibi o sorunlar 5000 ve 500 serisinde kaldı. Ama şans işi. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada hangi modeli alacaktın? @Ömer3169

Technopat Haberler

Geri
Yukarı