AMD'nin Isınma Problemi Var mı?

Aldığımız cpu ya göre değişir, amd nin cpuları genelde çarpan kilitsiz overclock yapmaya hazır oluyor bu da iyi bir soğutma gerektiriyor. Hava soğutma da kullanabilirsiniz tabi size kalmış ama uygun fiyatlı sıvı soğutmalar da var artık.

kardeşim sen o ısınıyor mu sorularını kafana takma ben i5-2500 kullanıyorum stress testinde 85 e çıktığı gördüm ve sistem hiçbir şekilde kilitlenmedi demek istediğim intelde ısınır nvidia da amd de de . ekran kartı olarak hd 5670 kullanıyorum. fanını komple durdurup far cry 4 oynadım 90 derecelere geldi performans düşüşü oldu ama pc de resetlenme gibi sıkıntı gene olmadı.

AMD nin Piledriver işlemcileri örn: benim kullandığım FX-9590 biraz ısınıyor ama amd zaten fazla ısınan işlemcileri için sıvı soğutma opsiyonunu da sağlıyor. Ayrıca AMD nin yeni wraith fanlarıyla bu sorun olmaktan çıktı. Ekran kartı mevzusuna gelince AMD ler bilinenin aksine Nvidialardan daha az ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı