@Michael/Scofield
Bana fanboyluk yapıyormuşsunuz gibi geldi. Olan sorunları bile kabul etmemişsiniz. Arkadaşın RX 500 serisi hakkında söylediği gayet doğru. RX580 185W TDP'si varken rakibi 1650 Super'in 100W TDP'si var. RTX 2070 Super'in 175W TDP'si varken 5700XT'nin 225W TDP'si var. Bir de 5700XT 7nm teknolojisiyle üretilmiş. Daha iyi güç verimliliği olması gerekirken daha fazla enerji istiyor. Sürücü sorunları da devam ediyor merak etmeyin. Birkaç kişide düzelmiş diye tamamen düzeldi diyorsunuz. O zaman neden ben güncel sürümlerde hala siyah ekran yiyip duruyorum? O zaman neden sürücü sorunu konuları açılmaya devam ediyor? NVIDIA'nın güç verimliliği ve stabilitesi herkes tarafından kabul edilmişken hala gelip karşı tarafı savunuyorsanız ben buna fanboyluk derim.
Bu cümlede ne demek istediğinizi anlamadım. Sanki NVIDIA'nın hiç teknolojisi yokmuş gibi, ekran kartları 1-2 yıla çöp olacakmış gibi konuşuyorsunuz. 980 Ti, 1070, 1080, hatta 770, 680 gibi kartlar bile hala güncel oyunları oynatabiliyor. Şimdi böyle kuru kuru konuşup kaynak vermeden mesut çevik dedi diye burada böyle bir şey yazmanız her şeyi açıklıyor zaten.