AMD'nin NVIDIA'ya karşı avantajları neler?

Bu cümlede ne demek istediğinizi anlama.

@Michael/Scofield
Bana fanboyluk yapıyormuşsunuz gibi geldi. Olan sorunları bile kabul etmemişsiniz. Arkadaşın RX 500 serisi hakkında söylediği gayet doğru. RX580 185W TDP'si varken rakibi 1650 Super'in 100W TDP'si var. RTX 2070 Super'in 175W TDP'si varken 5700XT'nin 225W TDP'si var. Bir de 5700XT 7nm teknolojisiyle üretilmiş. Daha iyi güç verimliliği olması gerekirken daha fazla enerji istiyor. Sürücü sorunları da devam ediyor merak etmeyin. Birkaç kişide düzelmiş diye tamamen düzeldi diyorsunuz. O zaman neden ben güncel sürümlerde hala siyah ekran yiyip duruyorum? O zaman neden sürücü sorunu konuları açılmaya devam ediyor? NVIDIA'nın güç verimliliği ve stabilitesi herkes tarafından kabul edilmişken hala gelip karşı tarafı savunuyorsanız ben buna fanboyluk derim.

Bu cümlede ne demek istediğinizi anlamadım. Sanki NVIDIA'nın hiç teknolojisi yokmuş gibi, ekran kartları 1-2 yıla çöp olacakmış gibi konuşuyorsunuz. 980 Ti, 1070, 1080, hatta 770, 680 gibi kartlar bile hala güncel oyunları oynatabiliyor. Şimdi böyle kuru kuru konuşup kaynak vermeden mesut çevik dedi diye burada böyle bir şey yazmanız her şeyi açıklıyor zaten.

ASUS'a NVIDIA kartlarında STRIX modeli varsa AMD'de STRIX modeli çıkarma TUF gibi modelleri çıkar gibisinden söylemleri oldu sosyal medyada bir anda paylaşılınca geri adım atmak zorunda kaldı.
@Michael/Scofield
Bana fanboyluk yapıyormuşsunuz gibi geldi. Olan sorunları bile kabul etmemişsiniz. Arkadaşın RX 500 serisi hakkında söylediği gayet doğru. RX580 185W TDP'si varken rakibi 1650 Super'in 100W TDP'si var. RTX 2070 Super'in 175W TDP'si varken 5700XT'nin 225W TDP'si var. Bir de 5700XT 7nm teknolojisiyle üretilmiş. Daha iyi güç verimliliği olması gerekirken daha fazla enerji istiyor. Sürücü sorunları da devam ediyor merak etmeyin. Birkaç kişide düzelmiş diye tamamen düzeldi diyorsunuz. O zaman neden ben güncel sürümlerde hala siyah ekran yiyip duruyorum? O zaman neden sürücü sorunu konuları açılmaya devam ediyor? Nvidia'nın güç verimliliği ve stabilitesi herkes tarafından kabul edilmişken hala gelip karşı tarafı savunuyorsanız ben buna fanboyluk derim.

Bu cümlede ne demek istediğinizi anlamadım. Sanki Nvidia'nın hiç teknolojisi yokmuş gibi, ekran kartları 1-2 yıla çöp olacakmış gibi konuşuyorsunuz. 980 Ti, 1070, 1080, hatta 770, 680 gibi kartlar bile hala güncel oyunları oynatabiliyor. Şimdi böyle kuru kuru konuşup kaynak vermeden Mesut Çevik dedi diye burada böyle bir şey yazmanız her şeyi açıklıyor zaten.
Fanboyluk filan yapmıyorum nvidia sayenizde okadar güçlendiki iyi model erkan kartlarını almak isteyince afedersinizde donunuza kadar alıyor adamlar rtx 2080 ti 11.000-13.000 bandında geziyor.
Amd fanboyu filan değilim rx 5700xt 3600-3700 e bile alınabilirken rakibi bile olamayacak 2060 super 3800-4000 tl arasında satılıyor.
Mesut çevik in dediği şeyi söylemiyorum hatta videosunda oda bahsetmişti dedim bi yanlışı olmuştur.olmamıştır beni alakadar etmez, nvidia nın kartları çöp olacak gibi de konuşmuyorum 980 ti hala güncel oyunları oynatıyor diyorsun konumuzla ne ilgisi var anlayamadım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı