AMD'nin piyasa değeri Intel'i geçti!

Intel üretim gücü olarak AMD ve NVIDIA'ı katlayacak seviyede. Deli gibi fabrika basıyorlar sağa sola eski üretim kapasiteleri bile çok yüksek olmasına rağmen. Uzun vadede bunun ekmeğini iyi yiyecekler ekran kartı atılımlarıyla beraber.
Intel de fabrika fabrika deyip AMD ile benzer bir kaderi paylaşmaz umarım.

Intel de fabrika fabrika deyip AMD ile benzer bir kaderi paylaşmaz umarım.

Intel'in bu adımında Pentagon'un da etkisi var. Üretim Amerikan topraklarında arttıkça herhangi bir savaş vb. ortamında TSMC'ye göbekten bağlı olmayacaklar. Intel bu açıdan en ideal üretici konumundaydı. Hem yeni işlemciler ve ekran kartlarıyla pazar payını artırmak hem de Pentagon'un gönlünü tekrar kazanmak için bir taşla iki kuş vurmayı düşünüyorlar.

Son düzenleme:
Sonuna kadar hak etti. Tek bir program ile driver güncelleme, kullanıcı modları seçme, fan hızı vb. bir çok kontrol mekanizmasını sunuyor bizlere Amd.

AMD ATI yerine NVIDIA'yı satın alsa ne olurdu acaba. Düşünmeden edemiyorum...

Gerçi şuanki Radeon mimarisi o dönem ATI'nin satın alınmasının ürünü ve gelişiyor da. Ama Nvidia + AMD birlikteliği olsa ne olurdu acaba...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
AMD hem işlemci ve ekran karti ile zirveye oynuyor in AMD out Intel.
Dostum Intel de geç de olsa GPU pazarına girdi. Ancak birkaç seneye doğrudan tepe modellere rakip olacak modellerle döneceği konuşuluyor. AMD sürücü problemlerini daha yeni yeni çözebilmişken Intel kolay rakip değil. Intel'in dönüşü muhteşem olacak...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı