AMD'nin yeni mobil ekran kartları ne zaman laptoplara gelecek?

@Radeon RX 5500M hocam artık MSI Alpha 17 almak üzereyim bir sıkıntı çıkmazsa Amerika'dan 32 GB RAM 2TB SSD'li modeli 1464 dolara alıyorum 45 dolarda hızlı kargoya veriyorum çünkü 4 dün de bir dostumuz Amerika'ya gidecek 12'sinde dönükcekmiş kargo yetişsin diye bize toplamda 1509 dolara mal oldu umarım AMD birden yeni Alpha'ları duyurmaz.
Hocam şu an ben dahil bir çok kişinin beklediği alpha 17 daha Aralık ayında piyasaya çıktı. Ve halen stok sorunu varken, adamlar o cihazdan yatırımlarının karşılığını almamışken sanmıyorum ki yeni alphalar tanıtılsın, piyasaya sürülsün

@Radeon RX 5500M hocam artık MSI Alpha 17 almak üzereyim bir sıkıntı çıkmazsa Amerika'dan 32 GB RAM 2TB SSD'li modeli 1464 dolara alıyorum 45 dolarda hızlı kargoya veriyorum çünkü 4 dün de bir dostumuz Amerika'ya gidecek 12'sinde dönükcekmiş kargo yetişsin diye bize toplamda 1509 dolara mal oldu umarım AMD birden yeni Alpha'ları duyurmaz.

Hayırlı olsun hocam, Alpha'ların yenileri her zaman eylül ayında çıkar.

Hocam şu an ben dahil birçok kişinin beklediği Alpha 17 daha aralık ayında piyasaya çıktı. Ve halen stok sorunu varken, adamlar o cihazdan yatırımlarının karşılığını almamışken sanmıyorum ki yeni Alpha'lar tanıtılsın, piyasaya sürülsün.

Yurtdışında yok aslında ülkemizde var ama MSI dışında Dell ile de anlaşırlar bence hatta belki de HP Lenovo ASUS ile de anlaşma ihtimalleri var yeni mobil kartlar için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı