AMD'nin Yeni Nesil GPU'su "Polaris"

Herhangi bir tarih verildi mi Amd tarafından ? Yoksa şuan için muamma mı ?

Resimleriniz AMD'nin görüntü teknolojileri yalnız.

AMD GTX 970 ve GTX 980'i işte bunlarla devirebilir, ancak çok iyi fiyatlama yapmaları gerekir. Ayrıca, Crimson Edition'un ben bu teknolojiler için çıkarıldığını düşünüyorum.

İnşallah 3xx serisi gibi aynı kartı ısıtıp önümüze koymazlar Şaka bir yana, AMD'nin pascal ile yarışması için böyle bir şey yapması lazımdı. İnşallah biraz daha kızışır pazar da fiyatlar ucuzlar. 3xx beklentileri karşılayamadı bununla telafi ederler umarım.

Bitin önemi yok, vram in önemi yok, fps nin önemi yok önemli olan sürücüdür diyenler etkilenir umarım
FPS'nin önemi yok lafını ilk sizden duydum. Bitin önemi hala yok. Yani 1024 bitin oyunlarda 256 bite göre pek de bi +'sı yok. Vram olarak da 4gb vram şu an için yeterli geliyor.

@Eddraziel32'nin yazdığını yanlış anladınız sanırım

4 GB VRAM 1080 için yeterli gelebilir daha yüksek çözünürlüklerde yeterli olduğu pek söylenemez.

FPS olayında orada bir sitem yapmış

4 sene öncesinin teknolojisini 1000TL üzerine satan AMD'nin, orta seviyeyi düşüneceğini pek sanmıyorum. Umalım da bizi şaşırtsın.
Orta segment demişken GTX 960 ve R9 390X'in fiyat ve performansına bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…