Ameliyat geçirmiş kedi sahiplenmek

Daerk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dostlar. Eşimle daha yeni evliyiz. İkimizde kedi hastasıyız. Annemizin evinde kedi beslememiz yasaktı. Şimdi kendi evimiz olduğu için kedi beslemeye karar verdik. Aslında yavru kedi almak istiyorduk fakat eşim böyle bir kediyi sürekli kolinin üstünde üzgün durduğunu görüyordu. Market kapanınca kediyi dışarıya çıkartmak zorunda kalıyorlar ve kedi dışarıda kalıyordu.

Kedinin ikizi vardı. Araba kazasından sonra ikizi ölüyor. Kendisi ise ameliyat geçirmiş. Ona bugün sahiplendiğimiz için mutluyduk. Daha önce de bir market çalışan tarafından sahiplenmiş. Fakat annesi bir süre tüy döküyor diye. Nereden aldıysan götür şunu demiş. Çenesinin sol tarafında ameliyat olmuş sanırım. Kedi çok uysal ve kendini sürekli sevdiriyor.

Sizlere sormak istediğim, bir iki sorum var. Sizce bu kedi kaç yaşında? Bir de bunun için yavru kedi sahiplenmek istiyorum. Yavru kediyle anlaşabilirler mi? Yarın veterinere götüreceğim. Nelere dikkat etmeliyim?

Dosya Ekleri

• 7E677E33-DE66-4998-A2ED-870F6C2C4664.jpeg
    7E677E33-DE66-4998-A2ED-870F6C2C4664.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 944ACE47-6391-4B6A-BC49-53E91A9D9546.jpeg
    944ACE47-6391-4B6A-BC49-53E91A9D9546.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0305.jpeg
    IMG_0305.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_0298.jpeg
    IMG_0298.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 74
Böyle kediler çok travmatik oluyor genelde kendine zarar verebiliyor, yavruyla ilk başta kavgalı olurlar muhtemelen ama sonra alışırlar ama yavrunun zarar görmemesi hatta ölmemesi için yavru sahiplenmenizi önermem. Benim kedimin de tek gözü yok, çok uysal ama dediğim gibi ara sıra delirip kendine zarar verebiliyorlar.

WhatsApp Görsel 2025-01-05 saat 02.48.27_ce383b70.jpg

Öncelikle mutluluklar. Kedi dostumuz çok tatlı görünüyor, konuya dönecek olursak; ben minimum 3, maksimum 6 yaşında olduğunu düşünüyorum. Eğer bu kedi dostumuz dişiyse ve yanına getireceğiniz yavru da bebeklik çağındaysa bence annelik yapma ihtimali daha fazla olur.

Böyle kediler çok travmatik oluyor genelde kendine zarar verebiliyor, yavruyla ilk başta kavgalı olurlar muhtemelen ama sonra alışırlar ama yavrunun zarar görmemesi hatta ölmemesi için yavru sahiplenmenizi önermem. Benim kedimin de tek gözü yok, çok uysal ama dediğim gibi ara sıra delirip kendine zarar verebiliyorlar.

Sizin kedide çok tatlı bir kedi.Evet travma yaşamış olmalarından dolayı kendilerine zarar verebiliyorlar.Umarım benim kedi ileride kendine zarar vermez umarım.Şuan çok uysal sürekli kucağımda veya kendi yerinde yatıyor.

Öncelikle mutluluklar. Kedi dostumuz çok tatlı görünüyor, konuya dönecek olursak; ben minimum 3, maksimum 6 yaşında olduğunu düşünüyorum. Eğer bu kedi dostumuz dişiyse ve yanına getireceğiniz yavru da bebeklik çağındaysa bence annelik yapma ihtimali daha fazla olur.
Çok teşekkür ederim.Kendisi erkek ve kısırlaştırılmış.

Kurulmuş baş köşeye, yaymış... Evin ağası kim belli... :)

@Daerk
Sizde de farklı olmaz..

Bizde de var bir ağa bir hanımağa ağa, biri evde biri ofiste..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı