American Psycho izlenir mi?

Eric Wright

Centipat
Katılım
7 Haziran 2022
Mesajlar
706
Çözümler
5
Yer
Compton
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son zamanlarda Patrick Bateman memeleri ile ünlenmiş American Psycho izlemeye değer bir film mi? Uzun zamandır izlemeyi planlıyordum bir de Sosyal'e sormak istedim.
 
Evet izlenmeye değer. Daha sonrasında Portal adlı YouTube kanalından bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Filme 10 üzerinden 8 puan vermiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son zamanlarda Patrick Bateman memeleri ile ünlenmiş American Psycho izlemeye değer bir film mi? Uzun zamandır izlemeyi planlıyordum bir de Sosyal'e sormak istedim.
Bence film çok iyi değil. İzleyebilirsiniz ama ben çok sevemedim. Denemekte fayda var.
 
Ben izledim çok beğenmedim. Ana karakter sigma ve sayko olduğu için biraz eğlenceli. Genelde film yemek ayarlama, konuşma, erotik, katliamdan oluşuyor. Biraz vaktim boşa harcamış gibi oldum filmi izledikten sonra bana bir şey katmadı. Biraz boş bir filmdi.

@Eric Wright
 
Abartıldığı kadar iyi bir film değil ama Bale oyunculuk anlamında fena oynamamış. Film pek bir şey anlatmıyor yani izledikten sonra ben niye izledim acaba ne anlatmak istedi deyip boşa zaman geçirmiş gibi hissediyorsun.
 
Kesinlikle izlemeye değer bir film. Filmi sırf internette gördüğün memeler uğruna izlersen sadece "yemek ayarlama, konuşma, erotik ve katliam" ile ilgili olduğunu sanabilirsin ama film aslında materyalizmin tek gerçek olarak algılandığı bir topluma ayak uyduramayan, bu uyumsuzluk ile toplumdan dışlandıkça dışlanan ve bu dışlanma sonucunda topluma dahil olabilmek için kendisini tamamen materyalizme adayarak ruhunu ve kişiliğini kaybeden bir adamı anlatıyor. Filmin genelinin yemek ayarlamak veya dedikodu yapmakla geçmesi de bunun sonucu zaten. Bu durum filmde telif sıkıntılarından dolayı kitapta olduğu kadar detaylı yansıtılamamış ama yine de farkediliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı