Amerika mı Almanya mı?

Babam Almanya emeklisi.

Emekli olmadan önce cökmüyordu da, emekli olduktan sonra mi cökmeye basladi? Almanya cöküyorsa, Türkiye'nin bu mantikla haritadan silinmis olmasi lazim. Cok da gercekci gelmiyor dedikleriniz.

Almanya'dan aldigi emekli parasiyla Türkiye'de daha iyi gecinecegi kesin. Calisan birinin böyle bir sorun yasayacagini sanmiyorum.

Emekli olmadan önce cökmüyordu da, emekli olduktan sonra mi cökmeye basladi? Almanya cöküyorsa, Türkiye'nin bu mantikla haritadan silinmis olmasi lazim. Cok da gercekci gelmiyor dedikleriniz.

Git gör hocam. Babam 1929 doğumlu. Yani çalıştığı zamanda Almanya'nın çökmemesi doğru değil mi?

Ben zaten Isvicre'de yasiyorum. Her Allah'in günü Almanya-Fransa-Isvicre ücgeninde dolaniyorum. Gittim gördüm, hem de fazlasiyla. Emekli olduktan sonra Türkiye'de yasamasi tabii ki kendisi icin daha uygun olacak. Euro olmus bilmem kac TL. Kim bu parayla Türkiye'de yasamaz istemez ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı