Amerika'da Erasmus yapılır mı?

hnxns

Centipat
Daha fazla  
Konu aslında Erasmus'tan farklı konularda içeriyor. Arkadaşlar şu an bu dönem 12. sınıf olacağım sağlık meslek lisesindeyim, hedeflerim arasında Amerika'ya gitmek var. 2 tane sorum olacak:
1-Erasmus ile Amerika'ya gidersem orada kalabilir miyim ve hangi üniversiteler Amerika ile anlaşmalı?
2-Erasmus ile gidemezsem Türkiye'den 2 yıllık sağlık bölümü okuyup bitirdikten sonra Amerika'ya nasıl giderim veya beni alırlar mı?
Hedefimde eğer Amerika'ya gidebilirsem orada sağlık üzerinden bir iş bulup çalışmak, üstüne ek olarak oyuncu olmak istiyorum tabii işin bu tarafında ne yapacağımı hiç bilmiyorum, "oyuncu, aktör olmak için."

Konu aslında erasmus'tan farklı konularda içeriyor. Arkadaşlar şuan bu dönem 12. sınıf olucam sağlık meslek lisesindeyim, hedeflerim arasında Amerika'ya gitmek var. 2 tane sorum olucak:
1-Erasmus ile Amerika'ya gidersem orada kalabilir miyim ve hangi Üniversiteler Amerika ile anlaşmalı?
2-Erasmus ile gidemezsem Türkiye'den 2 yıllık sağlık bölümü okuyup bitirdikten sonra Amerika'ya nasıl giderim veya beni alırlar mı?
Hedefimde eğer Amerika'ya gidebilirsem orada sağlık üzerinden bir iş bulup çalışmak, üstüne ek olarak oyuncu olmak istiyorum tabi işin bu tarafında ne yapacağımı hiç bilmiyorum, "oyuncu, aktör olmak için."
İngilizce seviyem b2, belgem falan var ama çoktandır konuşmadığım için ve çok haşır neşir olmadığım için şuan b1 diyebiliriz, üniversitede c1 seviyesine çıkabilmeyi planlıyorum.

Konu aslında Erasmus'tan farklı konularda içeriyor. Arkadaşlar şu an bu dönem 12. sınıf olacağım sağlık meslek lisesindeyim, hedeflerim arasında Amerika'ya gitmek var. 2 tane sorum olacak:
1-Erasmus ile Amerika'ya gidersem orada kalabilir miyim ve hangi üniversiteler Amerika ile anlaşmalı?
Hedefimde eğer Amerika'ya gidebilirsem orada sağlık üzerinden bir iş bulup çalışmak, üstüne ek olarak oyuncu olmak istiyorum tabii işin bu tarafında ne yapacağımı hiç bilmiyorum, "oyuncu, aktör olmak için."

İngilizce seviyem b2, belgem falan var ama çoktandır konuşmadığım için ve çok haşır neşir olmadığım için şu an B1 diyebiliriz, üniversitede C1 seviyesine çıkabilmeyi planlıyorum.

Kürtçe öğrenmen yeterli. Neyse şaka bir yana hocam Allah yardımcınız olsun. Amerika ile anlaşmalı üniversiteler ücretli oluyor diye biliyorum.

Hocam peki üniversiteyi bitirdikten sonra gidebilir miyim bilginiz var mı?

Hocam mavi diploma veren üniversitelere bir bakabilirsiniz. Ama yine de kesin bir şey söyleyemem. Çünkü okuyupta gidemeyen yahut almadıkları da çok insan olabiliyor. Özellikle trump seçilse biraz zor oluyor Amerika'ya gitmek. Olabildiğince kendini geliştir mavi diploma almaya çalış sonrası maalesef Allah'a kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı