Amerika'da firmaların kullanıcıyla iç içe olması

Research

Decapat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
317
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Amerika'da ikamet eden ve ev interneti kullanan bir arkadaşımızın yorumunu paylaşıyorum sizlerle, okuduktan sonra yorumu size bırakıyorum.

"Amerika'dayken adamları aradığınızda "Bu sorun için herhangi bir araştırmanız var mı? Herhangi bir çözüm üretebildiniz mi, yoksa sadece sorunu mu tespit ettiniz?" diye soruyorlar ilk başta. Eğer çözümünü biliyorsak direkt paylaşıp ona göre yol izleniyor. Firma, kullanıcısıyla iç içe. Türkiye'de durum tam tersi. Her şeyi biz biliriz, her şeyi biz yaparız. Bu çok yanlış bir davranış açıkçası."
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ne alaka aynı şey burdada var ilk once sizden kaynaklı olabilir diyip çözüm sunuyorlar eğer değilse daireye kadar telekomdan adam geliyor, zaten bizim burdaki çalışanlarıda çok kibar gençler cidden, gelmeden bile arıyorlar, geçen senelerde yengem temizlikte kabloyu sökmüş 60+ yaşında tabi anlamaz ona bile geldiler sizden diyip sağmadılar.

Türkiye'de altyapı sorunları var orası ayrı, ayrıca ABD de hızlar her bölgesinde aynı aman aman ne değil 2016 da kaldığım otelde 5 MB göremedim ailemle dona dona görüştük, Teksas'taki kuzide 20 MB bağlanıyor halen, kablolu net denen bir şey var orada ben ist 100 MB alıyorum ABD'nin her bölgesi net hızında uçuyor diye bir şey yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı