Amerika'da iş hayatı

Bu kahvaltıyı Starbucks'ta kahveyle yapıp işe gitme olayını dert eden çok ama yurtdışındayken ben de çok yapıyordum öyle. Yani yaşam öyle evrilmiş oralarda biraz. Ben sevmiştim biraz. Hatta termos alsam mı bir tane demiştim kendi kendime

Türkiye'de drive-thru yerler yaygınlaşsa o da yaygınlaşır bence.

Burda da termosa çay doldurup gidiyorum. Çok değişen bir şey yok yani Biraz da etrafında olan kültürle alakalı.

Türkiye'de drive-thru yerler yaygınlaşsa o da yaygınlaşır bence.
O acayip bir şey zaten ya. Keşke yaygın olsa bizde de. 24 saat açık fast-food'lar, kahveciler vs. Gerçekten çok iyi oluyor özellikle düzensiz iş zamanlarında
Burda da termosa çay doldurup gidiyorum. Çok değişen bir şey yok yani Biraz da etrafında olan kültürle alakalı.
Termosum yok henüz ama kağıt bardakta almıştım ben de

Sen galiba hiç Nişantaşı, Etiler, Bebek, Levent, Caddebostan, Yeşilköy, Ortaköy, Florya gibi yerlere gitmedin. Zengin her yerde zengin ve her yerde hayatını yaşıyor.

Amerika çok abartılıyor bence. Vasıflı kişiler için iş imkanı çok, ona bir şey demiyorum. Kültür farkımız çok olduğu için onların yaşamı sana hoş geliyor.

Sabah uyandıklarında kahve içmeleri falan çok eksantrik şeyler değil yoksa

Son düzenleme:
Zengin insan Afrika'da da öyle yaşıyor onu anlatamıyoruz. Yat alınmasından bahsetmiş ama yat vergilerini bilmiyor sanırım Amerika'da olan.

Zengin insan Afrika'da da öyle yaşıyor onu anlatamıyoruz. Yat alınmasından bahsetmiş ama yat vergilerini bilmiyor sanırım Amerika'da olan.
Amerika'daki vergileri duysa daha yaklaşmaz

Abi yemin ediyorum çok doğru dedin. Doğduğumdan beri 17 senedir İstanbul' dayım 1 kere bile o dediğin yerlere gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…