Amerika'da polis nasıl olunur?

Gel kendi yerinde görev yap vatan haini misin sen
Ne alakası var adam belki Amerika'da yaşıyor ve orada olmak istiyor, vatan haini ne alaka? ayrıca Türkiye'de polis olacağıma en azından Amerika'da olmayı yeğlerim. Emin ol Polisin Türk Hükümetinin gözünde hiçbir değer yok kendi ailemden biliyorum. Artık insanları bırakın da özgürce istedikleri şeyleri yapsınlar 2021 yılında bu kadar geri düşünmeyin lütfen.
 
Şuan da ABD' de Polis olmak için iki temel şart var.
İlki vatandaşlık yemini edip vatandaş olaman gerekiyor bunu sağlayamıyor isen Green Card ile ABD de 5 yıl boyunca çalışman gerekiyor ve şuanda bir çok eyalette ücretsiz ön sınavlar yapılıyor bu sınavlar da yakaladığın başarı durumuna göre polis departmanları eğitimin konusunda sana sponsor oluyor. Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlarsan göreve başlıyorsun ilk yıl maaş olarak 45000$ gibi bir ücret alıyorlar tabi bu eyaletlere göre fark edebiliyor. İkinci yıl ise maaşınız 110000$ seviyelerine çekiliyor. Ve imkansız diye bir şey yok.
 
Şu an da ABD'de polis olmak için iki temel şart var.
İlki vatandaşlık yemini edip vatandaş olaman gerekiyor bunu sağlayamıyor isen Green Card ile ABD de 5 yıl boyunca çalışman gerekiyor ve şu anda birçok eyalette ücretsiz ön sınavlar yapılıyor bu sınavlar da yakaladığın başarı durumuna göre polis departmanları eğitimin konusunda sana sponsor oluyor. Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlarsan göreve başlıyorsun ilk yıl maaş olarak 45000$ gibi bir ücret alıyorlar tabii bu eyaletlere göre fark edebiliyor. İkinci yıl ise maaşınız 110000$ seviyelerine çekiliyor. Ve imkansız diye bir şey yok.

Hocam ben türkiyedeyim Amerika'ya sponsorlu bir şekilde gitmek istiyorum ne yapabilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı