Amerika'da Yazılımcılar Ne Kadar Kazanıyor?

2 cümlelik mesajının tamamını okumamışım kusura bakma. Herhalde yazar burada Amarigada fiyatlar daha pahalı, o yüzden TL hesabı yapma demeye çalışıyor. Amazon.com'a bakmanı öneririm. Elektronik aletler hakkında bir şey demeye gerek yok zaten. Eski model 2. el Camaro 10.000$'dan bulunabiliyor araba fiyatlarından kaybetti.
Alım güçlerinin size kaç kere daha farklı olduğunu söylemem gerekecek? Amerika'da fiyatların pahalı olduğunu nerede belirttim merak ettim şimdi:) Amazon'dan bakmama gerek yok kendi gözlerimle gördüğüm yeter bana. Türkiye'yi acaba ne zaman Almanya, Fransa, ABD gibi gelişmiş ülkeler ile karşılaştırmayı bırakacaksınız? Arjantin, Meksika seviyesinde bir ülkeyizde o yüzden.

Alım güçlerinin size kaç kere daha farklı olduğunu söylemem gerekecek? Amerika'da fiyatların pahalı olduğunu nerede belirttim merak ettim şimdi:) Amazon'dan bakmama gerek yok kendi gözlerimle gördüğüm yeter bana. Türkiye'yi acaba ne zaman Almanya, Fransa, ABD gibi gelişmiş ülkeler ile karşılaştırmayı bırakacaksınız? Arjantin, Meksika seviyesinde bir ülkeyizde o yüzden.
Birim olarak bak demen çok saçma onu vurguluyorum. Ayrıca ben ekonomiyi kıyaslamıyorum çok yanlış gelmişsin. Ülkenin mühendise verdiği değerden bahsediyorum. Fakir fukara Meksika'da bile mühendis maaşları 20.000$'ın altına düşmüyor.

*Konuyu gördükten sonra
Screenshot_20181017-183910_Udemy~2.jpeg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı