Amerika'dan ekran kartı getirtilebilir mi?

spaghettisosu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara, Ankara, Güzel Ankara...
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
Meslek
Öğrencilik...
Selam, abimin Amerika'ya gidebilme durumu var, hazır gitmişken ona ekran kartı aldırmak istiyorum, malum çok daha ucuza geliyor, diyelim ki 800 dolarlık bir ekran kartı var, onu sıkıntısız bir şekilde getirebilir mi? Bu arada bozuldu diyelim, onu garantiye yollayamıyorum değil mi?

Selam, abimin Amerika'ya gidebilme durumu var, hazır gitmişken ona ekran kartı aldırmak istiyorum, malum çok daha ucuza geliyor, diyelim ki 800 dolarlık bir ekran kartı var, onu sıkıntısız bir şekilde getirebilir mi? Bu arada bozuldu diyelim, onu garantiye yollayamıyorum değil mi?

Garanti sıkıntı Amerika'ya bir şekilde yollaman olabilir bir tek.

Amerika'ya bir şekilde yollayabilirsen garanti de bir sorun yaşamazsın ama uğraştırır.

Yani global garanti veren markalar var. Onlardan alırsa nasıl olur bilmiyorum. Ama global garanti yoksa bu söylediğim olur muhtemelen.
Sağolun hepiniz, bir markada global garanti olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Sıkıntı yaşamazsın hatta tax-free olayını araştırırsan ve abin tax free formuyla birlikte ekran kartını alırsa dönüşte havalimanında vergi iadesi alır ekran kartı çok daha ucuza gelir.
Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı