Sorun "Ekran Kartı" olması, iki tane tek seferde alırsanız sorun çıkar.Burada sorun aynı üründen 2 tane mi olması? Bir adam 2 farklı markadan GTX 1070 getirebilir mi yani? Sorun marka ve modelin aynı olması mı?
Sorun "Ekran Kartı" olması, iki tane tek seferde alırsanız sorun çıkar.Burada sorun aynı üründen 2 tane mi olması? Bir adam 2 farklı markadan GTX 1070 getirebilir mi yani? Sorun marka ve modelin aynı olması mı?
Maalesef sığmaz, her kutunun eni ekran kartına göre yapıldı, iki ekran kartını aynı kutuya koymak hasara neden olabilir. Böyle pahalı eşyaların hasar almasını da kimse istemez.Komik olacak ama tek kutuya ikitane sığdırabilirsin belki?
Hem Alman hem de Türk vatandaşlığı olan bi arkadaşım var. O da bayram için Almanya'ya gidip, gelecek. Ona sipariş versem Amerika'dakinden daha mı pahalı olur? Çifte vatandaşlığının olmasının bize bir faydası olabilir mi?Ben Almanya'dan işlemci getirtiyorum şu an ama hala daha 12 günü var gelmesine giden arkadaşımın. Tam net bir şey söyleyemeyeceğim ama benim bildiğim kadarı ile ekran kartı kutusu büyük olduğundan göze batacaktır ve ülkeye girişte sorun yaşayabilirsiniz. İşlemci kutusu ufak olduğundan arkadaş direk sırt çantasına atıp getirecek o yüzden problem olup olmayacağı konusunda bir fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.