Amerika'dan PC almak mantıklı mı?

mericbaba

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam herkese,

Amerika'dan Lenovo 3060 Legion almayı düşünüyordum, ama bakıyorum Türkiye fiyatlarıyla Amerika fiyatları arasında bir fark kalmadı kur sebebiyle. Bakıyorum buradaki 3060'lı kartlı Monster PC'ler de aynı fiyata gidiyor ben mi yanlış düşünüyorum? Burada hem taksit hem garanti hakkım da olacak.

Arkadaşlar selam herkese,

Amerika'dan Lenovo 3060 Legion almayı düşünüyordum, ama bakıyorum Türkiye fiyatlarıyla Amerika fiyatları arasında bir fark kalmadı kur sebebiyle. Bakıyorum buradaki 3060'lı kartlı Monster PC'ler de aynı fiyata gidiyor ben mi yanlış düşünüyorum? Burada hem taksit hem garanti hakkım da olacak.
Arkadaşım akraba aracılığı ile Almanya'dam 3060'lı Ryzen 9 bir ASUS ROG cihaz almıştı ve yaklaşık 13 bin liraya gelmişti, Türkiye'de aynı fiyata aldığın Monster cihazda sıkıntı çikabilirken onda çıkma olasılığı çok az ve ayrıca global garanti kapsamında.

Harbi kafam karıştı hocam ya. Yani bizde hep dışarıda daha ucuz diye bir algı var bakıyorum bir kısmı gerçekten ucuz ama şu an bulamıyorum.
Sana bir kaç öneri.
4 çekirdekli cihazlar çok ucuz değilse alma.
Monster, Casper alma.
MSI gf65 alma.
Aşağıdaki ilanıma bak. 😂
Nedir bu monster antipatikliği ? ben sizin gibi insanların yorumlarını dinlemeden abra v16.6 aldım iyi ki almışım çok şükür ne ısınma sıkıntısı var ne performans sorunu
Tamam, bir anda kapanıp bir daha açılmayacağı ne malum?
Sıkıntı yaşayan çok insan var. Arkadaş 15.000 lirasıyla riske mi girsin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı