Amerika'ya nasıl taşınılır?

Juvilo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 17 yaşında 12.sınıf öğrencisiyim hayalim hep Amerika'da yaşamaktı. Acaba orada nasıl yaşayabilirim? Sıfırdan yaşamak için ne kadarlık birikim gerekir? Kısacası sıfırdan anlatabilecek birisi var mı?

Emin değilim ama yurt dışına çıkmak artık imkansız gibi bir şey.

1

Merhaba 17 yaşında 12.sınıf öğrencisiyim hayalim hep Amerika'da yaşamaktı. Acaba orada nasıl yaşayabilirim? Sıfırdan yaşamak için ne kadarlık birikim gerekir? Kısacası sıfırdan anlatabilecek birisi var mı?

10 k dolar lazım en az.

Burs kazansaydın yaşayabilirdin. Ev yol falan hepsi veriliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sınavlara nereden girebilirim?

Onları araştırman gerekiyor.

Bir ev satın almak 250k dolar en az.
Kiralar 1500 dolardan başlıyor 10 bine kadar gidiyor.
Aylık 10k dolar almazsan yaşayamazsın gibi.

Saatliği 20 dolara amele gibi çalışsan yine 6K ediyor çok zor 10k

Aylık 1600 dolara güzel bir ev buldum. İstersen orada kalırsın geri kalan 4, 5knın birçoğu vergiye gider 2K kalır onunlada net olarak geçinirsin. Hem istediğin şeyleri alırsın hem de yemek yersin. Ama orada hem okula gidip hem de çalışabilirsen çalış derim. Çünkü üniversite bitirmeyenlerin Amerika'da çok değeri olmuyor. McDonald's falan.

McDonald's'ta çalışırsan aylık 1600 kazanıyorsun.

Sana mükemmel bir iş buldum.

Ama Denmarkta.

İstiyorsan Franklinton, Los Angeles'tada var.

Son düzenleme:
Kendim yaptığım için söylüyorum, ilk seçeneğin herhangi bir eğitim danışmanlık firması bularak Amerika' daki üniversitelere sertifika programı kapsamında kayıt yaptırmak. Bu şekilde alacağın vize türü sana ilk sene oturma ve okuma vizesi veriyor, sertifika programın bittikten sonra da 1 sene boyunca çalışma hakkın var ancak eğitimin bitmeden bir iş teklifi almak zorundasın.

Bu tür bir programda eğitim danışmanlığı firmalarına herhangi bir para ödemiyorsun ama yine de tekrar sormanda fayda var. Ödeme yapacağın kalemler Amerika vize başvuru parası, okula ödeyeceğin para, kalacak yer, yeme-içme gibi aylık giderler, uçak parası. Diğer yöntem oradan bir iş teklifi alman ama bu şu anda imkansıza yakın bir şey.

İllegal yöntemler de var ama ben onları tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı