Amerika'ya taşınma fırsatınız olsa gider miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim hoşgörü kültürümüz ne zaman bozulduğu açık ve belli aslında. Ne zaman bizim olmayan ve bu topraklara ait olmayan düşünceler içimize girdi. Asimile edildik işte o zaman çatışma ortamı başladı. Ben ülkemiz açısından gayet umutlu bakıyorum. Bazı arkadaşların düşündüğü gibi ne batıyoruz ne gidiyoruz. Şuan da bir suriye değiliz. Bir ırak değiliz. Ülkemizde yabancılar tatil yapmaya geliyor. Geziyorlar görüyorlar bu toprakları merak ediyorlar. Ama ısrarla bu ülkeye tiksinç bakmak insanlarımıza yukardan bakarak hakaret etmek zaten bu ülkenin bir parçası olmadıklarının göstergesidir. Ve şuanda o refah düzeyleri yüksek ülkelere bakıldığında ya afrikayı sömürmüş yada orta doğuyu kan gölüne çevirmiş olduklarını görürüz. Bizim yapacağımız tek şey o ülkelerin içimize sızmasını engelleyip vatanımızı el birliği ile ayağa kaldırmaktır. Unutmayalım ki bin yıldır bu toprakaların sahipleri bizleriz.
 
Yahu zaten Adalet sistemi İslama göre hareket etse bu dediklerinizi kimse yapmaya cesaret gösteremez. Ülkesinden nefret edenden ne beklersiniz buyurun yurt dışına!

Şeriatçı da gelmiş. Kafası bir gram çalışan insan din ile yönetilen ülkelere bir bakar ve bok batağı içinde olduklarını görür. İslami kurallar ile yönetilen hiçbir ülkede kadınların insan yerine konulduğunu göremezsiniz.

Halen daha gelmiş bık bık adalet islama göre olsa da bilmem ne. Yahu sen hiç İran'a giden insanların hikayelerini duydun mu? Uçakta başörtüsü takmaya zorlanan insanlardan haberin var mı? Din polisinden kaçmak için mobil uygulama geliştiren insanlardan haberin var mı ? Yok tabi. Çünkü sen Atatürk'ün kurduğu ülkede bir elin yağda bir elin balda yaşıyorsun. Laikliğin sana verdiği hakları da bi güzel o çakma özgürlüklerini savunmak için kullanıyorsun. Yarın öbür gün şeriat gelse ilk beni keseceksin seninle aynı görüşü paylaşmadığım için.

Yahu arkadaş ben anlamıyorum. Teknoloji sitesindeyiz, her gün bilim haberleri yapıyoruz, el alem uzaya çıkıyor, bu ileri zekalı arkadaşlar halen daha gelmiş islama göre yönetilsek diyor.

Evladım siz ne içiyorsunuz ? Nasıl bir kafa yapınız var ? Ne ile haşroluyorsunuz ?

Bak bu satırları yazarken kullandığın bilgisayar Tayvan'da üretildi.
Bilgisayarın işlemcisi İsrail'de fabrikası olan Intel tarafından üretildi.
Bu forum yazılımı Xenforo, İngilizler tarafından geliştiriliyor.

Halen daha neyin boş boş konuşmasını yapıyorsun sen bana ?

Yahu zaten Adalet sistemi İslama göre hareket etse bu dediklerinizi kimse yapmaya cesaret gösteremez.

O yüzden mi ne kadar tecavüz, kezzap atma, kadın dövme, kadını ikinci sınıf insan yerine koyma malum arap ülkelerinde var ?
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı