Amfibiler neden kamuflaj giyer?

Hocam ben Amfibi olmak istiyorum.
Bir şey merak ettim çelik yelek var ya üstlerinde deniz piyade yazıyor onu sahada giyiyorlar mı ? Sarı-Siyah çok dikkat çekiyorda.

Ben internetten bakıyorum, Karada hareket ede bildikleri gibi Denizde bile hareket ede biliyorlarmış bende su altı ve kara ağırlıklı eşit bir eğitim aldıklarını düşünmüştüm :/
Su alti eğitimleri olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşıma yazarım, dönerse buradan guncellerim. Su alti eğitimi dediğin dalgıçlık oluyor. Askeriyede kurbağa adam diye geçer.

Su alti eğitimleri olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşıma yazarım, dönerse buradan guncellerim. Su alti eğitimi dediğin dalgıçlık oluyor. Askeriyede kurbağa adam diye geçer.
Ben gönüllü asker olucağım için, Tek bir eğitim almayız diye düşünüyorum eğitimlerini araştırıyorum gemiye sızma gibi eğitimler var sanırım hücum botuyla oluyor.

timsahlar = amfibi maskot olarak timsahı kullanıyorlar.
1673774548173.png

2019 Mavi Vatan tatbikatında benim askerliğime denk gelmişti.Foca deniz ussundeydim. Hücum botlarla dolandiklarına, karaya cikartma yaptıklarına ve helikopterden halatla inip belli noktaya konuşlandiklarina gözümle şahit oldum. Hatta bizim Call of duty oyunlarinda gördüğümüz acayip giyimli askerlerde gördüm. Onlar da sanırım SAT/SAT komandolariydi.
Ayrıca otobüslerle Suriye'ye harekâta gittiklerine şahit oldum. Tabi havalimanina kadar otobusledir. 😀
Deniz savaşı kolay kolay cikmayacagi için görev almazlar. Çoğu zaman Suriye'de adamlar.

2019 Mavi Vatan tatbikatında benim askerliğime denk gelmişti.Foca deniz ussundeydim. Hücum botlarla dolandiklarına, karaya cikartma yaptıklarına ve helikopterden halatla inip belli noktaya konuşlandiklarina gözümle şahit oldum. Hatta bizim Call of duty oyunlarinda gördüğümüz acayip giyimli askerlerde gördüm. Onlar da sanırım SAT/SAT komandolariydi.
Ayrıca otobüslerle Suriye'ye harekâta gittiklerine şahit oldum. Tabi havalimanina kadar otobusledir. 😀
Deniz savaşı kolay kolay cikmayacagi için görev almazlar. Çoğu zaman Suriye'de adamlar.
Call Of Duty gibi giyinimli asker olmak isterdimde kısmet değilmil, O yüzden amfibi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı