Amfisiz kaliteli ses sistemi önerisi

Amfisiz kaliteli ses sistemi olmaz. Teybin vereceği maksimum ses 50 RMS'tir. Bu RMS ile kaliteli yüksek ses alamazsınız. Attığın linkteki yüksek RMS'li hoparlörler toplam 50 RMS çalışır istersen 50 tane hoparlör tak. Yani amfi takmak zorundasin. 1000 RMS'lik bir amfi al zaten ucuz bir şey.

Alpine S50 veya S65c alıp keyfine bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amfisiz kaliteli ses sistemi olmaz. Teybin vereceği maksimum ses 50 RMS'tir. Bu RMS ile kaliteli yüksek ses alamazsınız. Attığın linkteki yüksek RMS'li hoparlörler toplam 50 RMS çalışır istersen 50 tane hoparlör tak. Yani amfi takmak zorundasin. 1000 RMS'lik bir amfi al zaten ucuz bir şey.

Hocam hoparlörler 50 RMS yazıyor teyp çıkışıda 50x4 olduğu için aslında güç vermiyor mu yeterince? Sonradan amfi takabilirim ama şu anlık teypten alacağı güçle temiz ses almak istiyorum sonra amfiyi koyduğumda tam sesini alırım önemli olan teyp seçimi şu anlık benim için.

Alpine S50 veya S65C alıp keyfine bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçemi aşıyor maalesef ama gerçekten güzelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam hoparlörler 50 RMS yazıyor teyp çıkışıda 50x4 olduğu için aslında güç vermiyor mu yeterince ? sonradan amfi takabilirim ama şu anlık teypten alacağı güçle temiz ses almak istiyorum sonra amfiyi koyduğumda tam sesini alırım önemli olan teyp seçimi şu anlık benim için.
Eski bir Pıoneer, Kenwood teyple 40-50 RMS mid kullansan bile doğru ayarlarla gayet tatmin edici seviyede ses alırsın. Zaten kısıtlı bütçelerde alacağın amfi de 4.60 olacak kaliteli bir teyp ile ucuz amfi arasında ölümcül derecede fark yok.

bütçemi aşıyor maalesef ama gerçekten güzelmiş
Teyp'i 2.el alıp mid'leri kaliteli almaya çalış derim.

Hocam hoparlörler 50 RMS yazıyor teyp çıkışıda 50x4 olduğu için aslında güç vermiyor mu yeterince? Sonradan amfi takabilirim ama şu anlık teypten alacağı güçle temiz ses almak istiyorum sonra amfiyi koyduğumda tam sesini alırım önemli olan teyp seçimi şu anlık benim için.
Toplam 50 RMS dedim, o da en iyi teypler. Normalde 1 teyp vereceği RMS 15 20 RMS'tir. Teybinizin markası nedir tam olarak bakalım özelliklerine.

Yukarıda attığım 3 teypten birini almayı düşünüyorum sizde hangisini tavsiye edersiniz?
Kardeşim, teyplerde 4x50 Watt yazıyor, RMS yazmıyor. O teyplerin vereceği maksimum RMS 20'den fazla değil. 4 çıkış dahil bu arada. 4x5 RMS gibi düşünebilirsin.

Örneğin bende 1000 Watt'lık bass var, ama RMS'i 250. Watt yanıltıcı olur sen Watt'a bakma.
3000 Watt'lık amfim var 4x200 RMS veriyor. Sen hesap et işte.

Amfi almadığın sürece ne teybin ne hoparlörlerin anlamı kalmayacak.
Hangi teyp dersen eğer binlerce lira harcamana gerek olmayacan amfi almayacaksan, ortalama bir teyp al geç derim. Param çok abi dersen S325BT güzel.

Kardeşim, teyplerde 4x50 watt yazıyor, RMS yazmıyor. O teyplerin vereceği maksimum RMS 20'den fazla değil. 4 çıkış dahil bu arada. 4x5 RMS gibi düşünebilirsin.

Örneğin bende 1000 Watt'lık bass var, ama RMS'i 250. watt yanıltıcı olur sen Watt'a bakma.
3000 Watt'lık amfim var 4x200 RMS veriyor. Sen hesap et işte.

Amfi almadığın sürece ne teybin ne hoparlörlerin anlamı kalmayacak.
Hangi teyp dersen eğer binlerce lira harcamana gerek olmayacan amfi almayacaksan, ortalama bir teyp al geç derim. Param çok abi dersen S325BT güzel.

Teşekkür ederim cevabın için o zaman şu anlık S325BT alayım gelecek ay da amfiyi alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı