Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüklü olan Window 8'e ne oldu? Geri döndürme şansı yok mu? Bir de bilgisayarı açınca videoda ki ekran görüntülerinin dışında bir şey çıkmıyor. Adres çubuğu vs de yok nasıl yükleyeceğim.Problemin windows'un uçması ile ilgili olduğuna eminmiyiz? Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım.
- - - Güncellendi - - -
Recep bey istediğiniz videoyu foruma koydum. Burak Alakn'dan "OK. Windows uçmuş gibi. Bu konudan Windows 8 indirip kurun. gereklü bütün rehberler ve araçlar konuda mevcut." cevabını aldım. Cevap konusunda sizde Burak bey ile mutabık mısınız? Yoksa değişik bir öneriniz var mı?
- - - Güncellendi - - -
Makineyi tamirciye götürdüm az önce. Hard diski göçmüş dedi. Yukarıdaki problemler ışığında böyle bir şey teknik olarak mümkün müdür?
Burak'ın dediği gibi format gerekiyor sanırım... HDD çökmüş derken işletim sistemi çökmüş demek istemiş sanırım. Format atılması gerekiyor, Burak gerekli linki vermiş boşa para vermeyin kendiniz halledin. Basit işler bunlar, siz yapabilirsiniz.
Yeni hard disk alınacak sonra formatlanacak ve tekrar işletim sistemi yüklenecek dendi. Fiyat olarak da 150 TL dendi. Aldım bırakmadım makineyi tamircide.
Kim bilir sana nasıl bir HDD satıcaktı, doğru yoldasın HDD bozuk mu bilemem ama formatı kendin at. HDD bozuk olsa bile sipariş verip yenisini alıp, formatlıyabilirsin.
Ayrıca HDD'yi başka bir bilgisayarda deneyebilirsin. Bilgisayarcıya güvenmek yerine iyice emin olmak daha iyi...
- - - Güncellendi - - -
Her iddasına girerim bundan kat kat daha kötü bir mal kakalıycaktı. Linktekini alabilirsiniz, tabi HDD'niz bozuksa...