AMI BIOS Güncelleme

Hayır daha günceli yok.
Ciddi misiniz , bu çok kötü oldu. Whitelist diye bir şey varmis. mPci-e slotuna farklı wi-fi kartı takınca laptop kabul etmiyor.

EGpu setup yapmaya çalışıyorum da. mPci-e slotuna ekran karti bağlayıp harici ekran kartını Laptoba bağlama vs. Yalniz wifi kartını cikartip ekran kartı kablosunu bagladigimda, bios wifi kartını algılayamadığı için mPci-e portunu aktif hale getirmiyor. Dolayisiyla da ekran kartını gormuyor laptop. Bilginiz var mi murat bey? eGpu olaylarına hakim misiniz?

Whitelist diye bir şey varmis.
Neymiş varda Türkçesi Beyaz liste yani yasaklı olmayan liste anlamına gelir ne için bu dediğin?
Bilginiz var mi murat bey? eGpu olaylarına hakim misiniz?
Bilgim var olmasına var da. Denemişliğim yok çünkü stabilite açısından riskeri var. Ayrıca Egpu'da mpcıe olmaz standart X16 PCIE 2.0 en fazla var. Kartın tam adını yazsan iyi olur. Ancak konu ile alakası yok ayrı konu açıp biraz inceleyelim istersen.

egpu dan ziyade, siz daha günceli yok dediniz bios un. Bunu nasıl öğrendiğinizi öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler.

Nasıl öğrendim derken? Bios'u yayınlayan benim zaten. Üretici'den normalde alınır ancak üretici vermediğinden şahsen bulup paylaşıyorum.

Anladım Hocam. Doğru adama soruyorsun diyorsunuz yani Çünkü nette hiçbir yerde bilgi yok. Siz nasıl bulabiliyorsunuz peki ?

kardeşim bna bir yardım edebilir misin biosu güncelliycem nasıl yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…