AMI BIOS Güncelleme

Dosya Ekleri

• bios.jpg
    bios.jpg
    957,2 KB · Görüntüleme: 194
  • cpu-z.PNG
    cpu-z.PNG
    9,3 KB · Görüntüleme: 506
Hayır daha günceli yok.
Ciddi misiniz , bu çok kötü oldu. Whitelist diye bir şey varmis. mPci-e slotuna farklı wi-fi kartı takınca laptop kabul etmiyor.

EGpu setup yapmaya çalışıyorum da. mPci-e slotuna ekran karti bağlayıp harici ekran kartını Laptoba bağlama vs. Yalniz wifi kartını cikartip ekran kartı kablosunu bagladigimda, bios wifi kartını algılayamadığı için mPci-e portunu aktif hale getirmiyor. Dolayisiyla da ekran kartını gormuyor laptop. Bilginiz var mi murat bey? eGpu olaylarına hakim misiniz?

Whitelist diye bir şey varmis.
Neymiş varda Türkçesi Beyaz liste yani yasaklı olmayan liste anlamına gelir ne için bu dediğin?
Bilginiz var mi murat bey? eGpu olaylarına hakim misiniz?
Bilgim var olmasına var da. Denemişliğim yok çünkü stabilite açısından riskeri var. Ayrıca Egpu'da mpcıe olmaz standart X16 PCIE 2.0 en fazla var. Kartın tam adını yazsan iyi olur. Ancak konu ile alakası yok ayrı konu açıp biraz inceleyelim istersen.

Neymiş varda Türkçesi Beyaz liste yani yasaklı olmayan liste anlamına gelir ne için bu dediğin?

Bilgim var olmasına var da. Denemişliğim yok çünkü stabilite açısından riskeri var. Ayrıca Egpu'da mpcıe olmaz standart X16 PCIE 2.0 en fazla var. Kartın tam adını yazsan iyi olur. Ancak konu ile alakası yok ayrı konu açıp biraz inceleyelim istersen.
egpu dan ziyade, siz daha günceli yok dediniz bios un. Bunu nasıl öğrendiğinizi öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler.

http://global-download.acer.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_Acer_P01.B0_A_A.zip?acerid=634460356934103280&Step1=DESKTOP&Step2=VERITON&Step3=VERITON M680G&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25

Forumda usb bootable yapma öğren ve uygula. Sonra verdiğim rar içindekileri direk usb belleğin içine çıkart. Biostan usb boot edip 98 ekranına cd DosTool yazıp enter'a bas. Ardından flash1M yazıp enter'a bas.
Hepsi bittikten sonra bios'a girip default yapıp save yaparsın.

kardeşim bna bir yardım edebilir misin biosu güncelliycem nasıl yapacağımı bilemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı