Amiral gemisi telefon önerisi

Yeni telefon alayım mı? (Detaylar yazımda)

• Kesin al. Bu artık eskide kaldı.

Oy: 12 85,7%
  • Şimdi alma, bir iki senesi daha var. Boşa masraf yapma.

Oy: 1 7,1%
  • Yeni pil taktır gittiği yere kadar devam et.

Oy: 1 7,1%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Bütçe
50.000
@ambushermayki @Bay Onur @Taha_Erdem @Taha2038 @Brock Lesnar @Mantar09
Yapılan yorumlar için teşekkür ediyorum. S23 Ultra güzel cihaz, eksi yanı 2023 çıkışlı olması ve o köşeleri. 😂 S25 sanki daha iyi bir tercih olur. Bunun dışında Honor markası da iyi duruyor, eğer Huawei gibi ise tercih edebilirim. Çünkü şu anki telefonumdan biliyorum Huawei ile sorun yaşamadım. Biraz da kendim inceleme videoları izleyip fikir edinmeye çalışayım. Hemen almayacağım için vaktim var daha. Eğer aklınıza başka fikirler gelirse veya herhangi bir fırsat görürseniz paylaşabilirsiniz yine. Çok memnun olurum. 😊

Hocam Honor tarafını iyi araştırmanızı tavsiye ederim. O cihazdan kötü geri dönüş gelmedi hiç. Arayüz tarafında sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle tercih edilebilir.

Son durum: Almayı kafaya koymuştum, maddi sorunum da yok diye güncel bir model tercih edecektim ancak kardeşim bana kendi telefonunu vermeyi teklif etti. S20 FE Snapdragon modeli, 2023'ün ekim ayında paketi açılmıştı yani yaklaşık 20 aydır kullanıyordu. Bir bakayım dedim inceledim, amiral gemisi olmasa da şu an gayet akıyor telefon, bir sene daha gider gibi geliyor. Hemen yapıştım. Bu sayede günü kurtardım. İkinci ele yanaşmazdım ama bu bedava =) Bu arada Huawei P30 Lite reis zamana karşı gelmeye devam edecek, memnun bir kullanıcı buldum. Alt-orta seviyede kullanan kişiler için hâlâ yeterli hizmeti sunuyor. 🫡 Yine de öneriler için sağ olun piyasa hakkında bir fikrim oluştu.

Son durum: Almayı kafaya koymuştum, maddi sorunum da yok diye güncel bir model tercih edecektim ancak kardeşim bana kendi telefonunu vermeyi teklif etti. S20 FE Snapdragon modeli, 2023'ün ekim ayında paketi açılmıştı yani yaklaşık 20 aydır kullanıyordu. Bir bakayım dedim inceledim, amiral gemisi olmasa da şu an gayet akıyor telefon, bir sene daha gider gibi geliyor. Hemen yapıştım. Bu sayede günü kurtardım. İkinci ele yanaşmazdım ama bu bedava =) bu arada Huawei P30 Lite reis zamana karşı gelmeye devam edecek, memnun bir kullanıcı buldum. Alt-orta seviyede kullanan kişiler için hâlâ yeterli hizmeti sunuyor. 🫡 yine de öneriler için sağ olun piyasa hakkında bir fikrim oluştu.

S20 FE baba RAM dışında sıkıntı çıkarmaz güle güle kullanın.

Son durum: Almayı kafaya koymuştum, maddi sorunum da yok diye güncel bir model tercih edecektim ancak kardeşim bana kendi telefonunu vermeyi teklif etti. S20 FE Snapdragon modeli, 2023'ün ekim ayında paketi açılmıştı yani yaklaşık 20 aydır kullanıyordu. Bir bakayım dedim inceledim, amiral gemisi olmasa da şu an gayet akıyor telefon, bir sene daha gider gibi geliyor. Hemen yapıştım. Bu sayede günü kurtardım. İkinci ele yanaşmazdım ama bu bedava =) Bu arada Huawei P30 Lite reis zamana karşı gelmeye devam edecek, memnun bir kullanıcı buldum. Alt-orta seviyede kullanan kişiler için hâlâ yeterli hizmeti sunuyor. 🫡 Yine de öneriler için sağ olun piyasa hakkında bir fikrim oluştu.
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Yeterli geliyorsa ne güzel, sonra geçersin iyi bir telefona. Rica ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı