Among Us Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Among US ücretsiz oldu

Bu hafta Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak olan gizemli oyun son döneme damgasını vuran Among Us oldu. Geride bıraktığımız hafta toplam fiyatı 419 TL olan NBA 2K21 oyununu ücretsiz olarak dağıtan Epic Games Store, bu haftanın gizemli oyununu açıkladı. Bu doğrultuda son dönemlerde oyun dünyasına damgasını vuran Among Us ücretsiz oldu. Epic Games […]

Devamı: Among Us Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ya daha az önce aldım puğ.
 
Adamlar 300-500TL'lik oyun vermek zorundaymış gibi davranıyor herkes.
Zaten GTA 5'i NBA'i falan olmayanlar nasibini aldı zamanında daha neyine yetmiyor anlamıyorum.
Üstelik bu kadar da değil.
Battlefront.
Ark.
Borderlands 1-2
Metro 2033.
Watch Dogs 2 ve bunlar gibi daha birçok oyun verildi.
Adamlar isterse 3TL'lik oyun verir bedava mı bedava ben bir sorun göremiyorum beğenmiyorsan almazsın beleş zaten zorlayan yok.

Watch Dogs 2, Metro 2033, Battlefront 2, Batman serisi, Inside, Hitman 2016, celeste gibi kaliteli oyunlar gizemli oyun ibaresi olmadan verildi madem 10TL'lik oyun vercekler koymasınlar o ibareyi.
 
Ücretsiz oyun aldıktan sonra 60 liralık indirim kuponu veriliyor. 80 tl üzeri alışverişlerde geçerli. Bunlar birikir mi?

60+ 60 😇. Var mı böyle bir kupon biriktirme olayı ?
 
Epic böyledir, geçen seferlerde de bunu yaptı. İlk oyun her zaman büyük oyun olur. Sonrakiler patates. GTA V ultimate vermişti sanırım. Sonra 2 boyutlu oyunlarla devam etti. Ama sonuçta bedava oyun, çok gerilip kasılmaya gerek yok. "Gizli demesin o zaman heyecanlandırmasın"... ya hocam... :) beleş beleş isterse 1tl lik oyun verir, beleş işte :) Önce platforma dikkati çekiyorlar büyük bir oyunla, sonra takılıyorlar işte...
Ücretsiz oyun aldıktan sonra 60 liralık indirim kuponu veriliyor. 80 tl üzeri alışverişlerde geçerli. Bunlar birikir mi?

60+ 60 😇. Var mı böyle bir kupon biriktirme olayı ?
1 tane kupon barındırabiliyorsunuz. 80tl üzeri bir oyun aldığınızda kuponu kullanıp yeni kupon alıyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı