Amumu aşırı saçma!

LoL oynamayı yaklaşık 6 ay önce bıraktım yeni pazar güncellemesi ve eşya güncellemelerinden sonra oyun bayağı bir bozdu, Diamond 3'e kadar çıkabilmiştim.
Bu arada bu kadar mı fark eder gençleştim resmen.

Saçma olduğunu düşünüyorsanız alın. Sadece Amumu mu saçma sanki.

Onun yerine daha dengeli bir stun olsa daha iyi olmaz mı komple kaldıracaklarına?
MOBA oyunlarında inan ki denge hiçbir zaman olmayacak. DotA 2003 yılından beri farklı karakter çıkmamasına rağmen dengelenemedi. Ya buna alışacağız ya da stun gibi şeyler kaldırılıp herkesin hasarı, zırhı, büyü direnci vb. eşitlenecek. Bu da dediğiniz gibi oyunu anlamsızlaştırıyor.

Adc öğren Silver elodan otomatik çıkıyorsun zaten. Bir de 4 laneyi de bilip nasıl Silver kaldın onu anlamadım.
Dereceli pek girmiyorum ki. ADC oynamak aşırı zor geliyor bana. Çünkü adam sana dokunuyor sana 200 vuruyor. Sen ona dokunuyorsun 300 vuruyorsun. Aşırı dikkatli oynamam lazım. Benim oynayış stilim şöyle :

1. Adım : Nasus alıp tank kas.
2. Adım : 20-25 dakika boyunca sadece q stackle.
3. Adım : Vadiye in.
4. Adım : Karşı takım "aga bu ne hasar ya" "Aga bu ne bu ne" diyene kadar onları kes.
5. Adım : Karşı takıma yaptığın bir hata yüzünden kill ver.
6. Adım : Karşı takım oyunu bitirip "EZ EZ EZ EZ" yazarken sessizce bir maç daha gir.

Sen de oyna.

Ben alırsam anında rework yer. Böyle bütün sunucular kapatılır sadece Amumu rework için. Çünkü neden çünkü ben Amumu oynuyorum vaay sen misin Amumu oynayan diye tık rework gelir.

Kusra bakmayında paşa paşa ya banlicaksınız ya da oynicaksınız boşuna sızlanmanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…