borasentut
Hectopat
Iyi günler ve iyi çalışmalar. Bu gün M.2 SSD aldım ve taktım. Sonra ise Recep ile Ali'nin YouTube videosunu izledim. Video disk klonlama hakkındaydı. Format atmaktan kurtulmam için her şeyi adım adım yaptım. Sonra ise bilgisayarı yeniden başlattığımda maalesef 'An operating System wasn't count. try disconnecting any drives that don't contain an operating System.
Press CTRL+alt+del to restart. ' Hatasını aldım. Boot ayarlarında birinci sıraya SSD'yi de koydum. Diğer HDD yi de çıkarttım ama nafile. Içerisinde silinmemesi gereken dosyalarım var. Format atamıyorum. Kurtarma USB'si de yapamıyorum. Çünkü ikinci bir bilgisayarım ve USB'ye sahip değilim. Ne yapılması uygundur sizce?
Video linki Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma - Technopat
Ve şuan ki durumun fotoğrafı
Press CTRL+alt+del to restart. ' Hatasını aldım. Boot ayarlarında birinci sıraya SSD'yi de koydum. Diğer HDD yi de çıkarttım ama nafile. Içerisinde silinmemesi gereken dosyalarım var. Format atamıyorum. Kurtarma USB'si de yapamıyorum. Çünkü ikinci bir bilgisayarım ve USB'ye sahip değilim. Ne yapılması uygundur sizce?
Video linki Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma - Technopat
Ve şuan ki durumun fotoğrafı
Son düzenleme: