An Operating system wasn't found

borasentut

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2018
Mesajlar
7
Iyi günler ve iyi çalışmalar. Bu gün M.2 SSD aldım ve taktım. Sonra ise Recep ile Ali'nin YouTube videosunu izledim. Video disk klonlama hakkındaydı. Format atmaktan kurtulmam için her şeyi adım adım yaptım. Sonra ise bilgisayarı yeniden başlattığımda maalesef 'An operating System wasn't count. try disconnecting any drives that don't contain an operating System.
Press CTRL+alt+del to restart. ' Hatasını aldım. Boot ayarlarında birinci sıraya SSD'yi de koydum. Diğer HDD yi de çıkarttım ama nafile. Içerisinde silinmemesi gereken dosyalarım var. Format atamıyorum. Kurtarma USB'si de yapamıyorum. Çünkü ikinci bir bilgisayarım ve USB'ye sahip değilim. Ne yapılması uygundur sizce?
Video linki Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma - Technopat
Ve şuan ki durumun fotoğrafı
15698627147512074925578592189334.jpg
 
Son düzenleme:
Hicbir adımı atlamadan harfiyen yaptım.
Yanlış bir işlem yapmışsınız sanırım işletim sistemi bulunamadı diyor.

Peki windows kurulum medyasına nasıl ulaşabilirim?
Bootmgr hasar görmüş galiba onarmanız lazım. Sisteminiz boot edemiyor. Windows kurulum medyasından boot ederek sistem onarımı yapın.
 
Kurulum medyası dediğim format atmak için hazırladığınız bellek felan.
Maalesef elimde yok. Usb var elimde şuan ama farklı bir bilgisayarda yok. Telefona indirsem ve telefonu taksam usb olarak açabilir miyim? Veya bir internet cafeye gidip indirebilirim ama nereden olduğunu bilmiyorum. Bilginiz dâhilindeyse yardımınıza muhtacim
 
İşletim sisteminiz ne ise onun ISO dosyasını indirip bir internet kafede boot edilebilir bir şekilde yazdırın belleğe. Onu sonra eve gelince bilgisayara takıp boot edip onarım yapacaksınız. Windows 10 ise Technopat rehberinden indirebilirsiniz.
Son olarak bilmediğim için soracağım. Boot ederek yazdırmak dediginizi nasıl yapacağım?
 
Son olarak bilmediğim için soracağım. Boot ederek yazdırmak dediginizi nasıl yapacağım?
Windows 10 ise aşağıdaki rehberde her şey anlatılıyor oradan bakabilirsiniz.

 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı