An operation system wasn't found. Try disconnecting hatası

Alperen Alan

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bilgisayara restart attım ve karşımda bu ekran. Herhangi bir sistem, driver vsvs yüklemeye çalışırken olmadı yani. 4-5 saat oldu araştırmadığım forum denemediğim yöntem kalmadı ama yok açılmıyor windows.

- Biostan tüm kombinasyonları denedim. (achi, fastboot, safeboot vsvs)
- Kurtarma dvdsi ve windows diskiyle de denedim
- DVD'den çalışan backtrackle baktım. harddiske erişebiliyorum. ama biosta frozen yazıyordu. bataryayı söküp 30sn açma tuşuna bastım yazı gitti. ama kurtarma dvdsinden tazele dediğim zaman windows sürücüsü kilitli diyor. ayrıca bende 100 mblık partition yok. o yüzden diskpart komutları da nakavt.

Kafayı yemek üzereyim çözüm öneriniz var mı ?

Windows yükleme diski ile bilgisayarı başlatıp kurtarma seçeneklerini açın. Sistem Kurtarma Seçenekleri'nden Komut İstemi'ne tıklayın. notepad yazın ve Enter'a basın. CTRL + S yapın. Bu, farklı kaydet penceresini açacak. Bu pencereden All Files'i seçin. Bakın bakalım harddiskteki bütün dosyaları görebiliyor musunuz? Eğer sorun çözülmezse bu yöntemi kullanarak kopyala - yapıştır ile başka bir harici diske dosyalarınızı yedekleyip format atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı