Ubisoft Connect An unexpected error has occured and your purchase has not been completed... Hatası

@Musa Akkuş @pclazımaga Aynı sorun bende de var, desteğe yazdım klasik şeyler söylüyorlar çözüme dair tek bişey yok, Xsolla ödeme ekranına bile gelmiyor ki kart bilgilerimi girip deneyeyim, Ubisoft'un batmasını en çok bu saçmalıklar son bulsun diye istiyorum.

Hiçbir şey almadım onun yerine gittim DBD için DLC aldım daha iyi myers ile sapık gibi kurbanları izliyorum.

Aynı sorun bende de var 1 hafta teknik destek ilgilendi hiçbir şekilde olmadı uğraşmayın güncelleme yapacaklarını söylediler mecburen

@Musa Akkuş @pclazımaga @IRedScarface @bvg001 @tunasasa

Arkadaşlar bu sorunu çözebilmek için kırk takla attım desem yeridir hesabımda 22’den fazla ubisoft oyunu olduğu için bırakıp yeni hesapta açmak istemedim haliyle, vpn ile farkı ülkelerden yabancı sanal kartlarla denedim olmadı muhtemelen vpn açtığımızı dahi algılayacak bi sistem yapmışlar ip tabanlı.
Anlık olarak yurtdışına geldiğimde satın aldığım yabancı numaralı hattımın mobil internetinden faydalanıp aynı şekilde ubisoft store’a girdim update location yazısı çıktı önüme ve tıkladım market euro para birimine döndü otomatik, bende sepete bişeyler ekleyip ödeme ekranına geçtim market yabancı para birimine geçip avrupa birliği yasalarına göre döndüğü için otomatik türkiyedeki buglu sistem karşıma çıkmamış oldu, ve kredi kartı bilgilerimi yazdım tekrar yabancı ülkedeki kaldığım adresi yazdım, bence adresi uydurabilirsiniz bulunduğunuz ülkeye göre google haritalardan bakıp sorun çıkacağını sanmıyorum, devam ettim ödemeyi aldı oyun hesaba eklendi. Şimdi muhtemelen benim hesap avrupa birliğine geçmiş oldu türkiyedeki bug otomatik silindi muhtemelen geri döndüğümde türkiye mağazasına geçmeyi deneyeceğim, bence sorun olmayacak diye düşünüyorum tekrar türkiye lokasyonuna göre mağazımı güncelleyince temizlenmiş olucak diye düşünmekteuyim, şu an euro para birimi ile aldığım oyun kütüphaneme eklendi ama haliyle euro olduğu için mağaza aşırı pahalı türk lirasına göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı