YouTube Ana sayfa fazlasıyla büyüdü

MustafaAlpB

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte A520 MK
XPG Spectrix D41 RGB 8x2 16GB 3200Mhz
Gigabyte GTX 1660 6GB Overclock
Ryzen 5 5500 3.60GHZ
Seagate Firecuda 510 250GB SSD
Normalde pazartesi günü bu tarz bir Update daha gelmişti fakat ekrana 4 video falan sığıyordu. Bu gece 1 Update daha geldi ve artık 3 video sığıyor berbat bir şekilde. YouTube ana sayfamın %80'lik kısımı Thumbnail'ler ile doldu. Bunun bir çözümü yok mu berbat duruyor kafayı yiyeceğim. Hipermetrop olmayan adamı hipermetrop yapma peşindeler :D

Dipnot: Farklı tarayıcıdan hesap açmadan YouTube'a girdim ve durum aynı değişen bir şey yok.
yt.png

CTRL + fare tekerleği yap düzelir.

Normalde pazartesi günü bu tarz bir Update daha gelmişti fakat ekrana 4 video falan sığıyordu. Bu gece 1 Update daha geldi ve artık 3 video sığıyor berbat bir şekilde. YouTube ana sayfamın %80'lik kısımı Thumbnail'ler ile doldu. Bunun bir çözümü yok mu berbat duruyor kafayı yiyeceğim. Hipermetrop olmayan adamı hipermetrop yapma peşindeler :D

Dipnot: Farklı tarayıcıdan hesap açmadan YouTube'a girdim ve durum aynı değişen bir şey yok.
Eki Görüntüle 2476606

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende kaç gündür bununla uğraşıyorum ama mesela google hesabından oturumu kapatıyorum video görseli normale dönüyor ama google hesabı ile açınca tekrar aynı oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı