martybrownunpalyacosu
Megapat
- Makaleler
- 1
FreeDOS yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki SSD'imde Windows 10 kurulu. Bilgisayarın diğer M.2 slotlarına ana SSD'imi takabilir ve kullanabilir miyim?
FreeDOS yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki SSD'imde Windows 10 kurulu. Bilgisayarın diğer M.2 slotlarına ana SSD'imi takabilir ve kullanabilir miyim?
Çözüldü: Yeni takılan SSD gözükmüyor burada yer alan işlemleri yapmam yeterli değil mi?Evet. "Sonradan takacağım SSD'lerin içine Windows kurabilir miyim?" diyorsanız, yapabilirsiniz.
Çözüldü: Yeni takılan SSD gözükmüyor burada yer alan işlemleri yapmam yeterli değil mi?
Evet. Yeni hazır sisteme Windows kurup tüm dosyalarımı aktarmakla uğraşmak yerine kendi SSD'mi kullanıp yeni gelen SSD'ye oyun vs. kurmayı düşünüyorum sadece.Yeni disk takıp veri mi depolayacaksınız?
Evet. Yeni hazır sisteme Windows kurup tüm dosyalarımı aktarmakla uğraşmak yerine kendi SSD'mi kullanıp yeni gelen SSD'ye oyun vs. kurmayı düşünüyorum sadece.
Yeni gelende Windows yok freedos olarak geliyor.O dediğiniz olur ancak şöyle bir sıkıntı var. Eğer şu anda kullandığın SSD bir sisteme bağlıysa, yani içinde Windows varsa o iş biraz sakat. Farklı işlemci farklı ekran kartı vs. sistem çakışabilir. Önerim gelendeki Windows kalsın, sen kendi SSD'ni bağla oyunlarını gelen SSD'ye aktar. Sonra kendi SSD'ini sıfırlarsın. Atmak istediğin oyunları geri atarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.