Anadolu lisesi mi meslek lisesi mi?

Hocam okuyacağınız okula ve bölgeye göre çok değişiklik gösteriyor. Saçma salak insanlarla diyaloga ve ortamlara girmezsen hiçbir şey olmaz sana. Biraz arkan olmasına dikkat et yeter sadece. Hatta meslekte krallar gibi arkadaşlıklar edinirsin.

Peki üniversiteye gidebilir miyim?

Bence değil hocam aşçılıkta sonuçta olağanüstü otellerde çalışacağız en iyi otellerin olduğu yerdeyim antalyadayım :). O yüzden bence ortalama zaten İngilizcem 95 falan ondan geçince diğer dersler önemli değil ayrıca 9. sınıfta matematik falan yok bizde.

Hocam o kadar dil en turistik bölgede olduğunuzdan olabilir mi? İstanbuldayım ve burada o kadar dil dersi olacağını zannetmiyorum.

Peki üniversiteye gidebilir miyim?

Hocam o kadar dil en turistik bölgede olduğunuzdan olabilir mi? İstanbuldayım ve burada o kadar dil dersi olacağını zannetmiyorum.

Olabilir hocam ben sizin hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum sizde farklı olabilir. ama gastronomi gerçekten güzel seçenek olabilir.

Anadolu'ya git hocam hayatımın en kötü kararı mesleğe geçmek 10. sınıfta bilişim bölümü için güzel puanlı bir Anadolu'dan mesleğe geçtim yazık ettim kendime :(

Anadolu'ya git hocam hayatımın en kötü kararı mesleğe geçmek 10. sınıfta bilişim bölümü için güzel puanlı bir Anadolu'dan mesleğe geçtim yazık ettim kendime :(

Hocam vallahi sizin gibi değişenler hep aynı şeyi söylüyor, eğer gerçekten bu kadar kötüyse mecbur Anadolu'ya gideceğim. Bu dönem 90 ortalama yaparsam OBP ile güzel bir Anadolu'ya girebiliyorum.

Hocam vallahi sizin gibi değişenler hep aynı şeyi söylüyor, eğer gerçekten bu kadar kötüyse mecbur Anadolu'ya gideceğim. Bu dönem 90 ortalama yaparsam OBP ile güzel bir Anadolu'ya girebiliyorum.

Hocam gerçekten çalışabilecekseniz gidin. Yoksa üniversite tek şansınız oluyor.

Hocam gerçekten çalışabilecekseniz gidin. Yoksa üniversite tek şansınız oluyor.

Eğer gerçekten değecekse bu dönem zorlayıp girerim ama sonrası nasıl gelir bilmiyorum.

Yaşadığım semtteki en yüksek puanla alan meslek lisesine geldim ulaştırma bölümü ama ortam rezalet serseri dolu ikinci dönem açığa geçip çalışmayı planlıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı