Arkadaşlar ben 10.sınıfım şu an devlet destekli özel okulda okuyorum meslek lisesi okulun ortamı çok kötü sürekli uğraşıp duruyorlar, okulda zaten dini ve siyasi sebeplerden dolayı fişlendim insanlar ve öğretmenler üzerime geliyor okulumuz genel olarak yandaşların bulunduğu bir okul ayrıca muhafazakarların bulunduğu okul. Okulda fişlenmem nasıl oldu diyorsanız ben güvendiğim bir arkadaşa dine inanmadığımı söylemiştim o da gidip bunu herkese söyledi ve bayağı bir yayıldı, öğretmenler bile duydu kötü muamele görüyorum herkes tarafından, 1-2 destekleyen var sadece. Kendim gayet sessiz birisiyim kimseyle uğraşmam. Okul l eğitimi de hiç iyi değil. Ben de okulumu değiştirmeye karar verdim. Anadolu teknik programı olan bir liseye mi gideyim yoksa Anadolu lisesine mi? Derslerim iyi değil fakat ders çalışıp iyi bir üniversiteye girmek istiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Sizce Anadolu teknik programına mı gideyim yoksa Anadolu lisesine mi? Alanım elektrik-elektronik. Ayrıca benimle dini bir tartışmaya girmeyin lütfen.
Son düzenleme: