- Makaleler
- 4
Daha fazla
Çağdaş Eğitim Kolejinde. Burada özel bir sistem, System Application Chart, kullanılıyor ki biz bu sistemin yaygınlaşması için Milli Eğitim Bakanına kadar gittik lakin sıradan projeler kadar bile ilgi görmedi, Amerikada 2.liği var bu sistemin, dolayısıyla fazla yaygın değil. Detaylı bilgi için site verebilirdim lakin forum kuralları buna izin verir mi bilmiyorum. Bizzat S.A.C'ı oluşturan hocamız ilgileniyor. Size tavsiyem İngilizceniz akademik düzeyde ise, 1000 kelimelik essay, 60 ve 45 saniyelik speaking, 30 dakikalık hikaye oluşturma gibi şeyler, kesinlikle bu sınava girmeniz. Sınıf arkadaşım 9. sınıfta iken girdi ve 1 üniversiteden %45 diğerinden ise %75 gibi bir burs teklifi geldi. Biraz pazarlama yapıyor gibi yazdım kusura bakmayın ama cidden önemli bir sınav eğer bu konuda seviyeniz iyi ise mutlaka girin. İyi yerlere gelmeniz dileğiyle.Hangi okulda okuyorsunuz? Birde TOEFL ve SAT sınavlarını da biliyorum. Onları da araştırdım. Ama genelde hep Amerikan Liseleri'den ABD'ye gittiklerinden dolayı birazda insan olmayacak diye karamsarlığa kapanıyor.