Anadolu lisesinden meslek lisesine geçiş yapılabiliyor mu?

Gözlemee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Anadolu lisesinde 11. sınıfım ama meslek lisesine geçip sanayide işe başlamak istiyorum. 4 gün iş 1 gün okula giderek meslek öğrenmek istiyorum. Meslek lisesine geçebiliyor muyum?

Meslek Liselerine nakil nasıl yapılır? Meslek Liselerine Nakil;10. Sınıflarda Anadolu lisesinden, Meslek lisesine nakiller devam etmektedir. 11. 12. Sınıfa geçen öğrencilerin Meslek Lisesine nakil hakkı yoktur.

Merhaba Anadolu lisesinde 11. sınıfım ama meslek lisesine geçip sanayide işe başlamak istiyorum. 4 gün iş 1 gün okula giderek meslek öğrenmek istiyorum. Meslek lisesine geçebiliyor muyum?

Bence dene anladığım kadarıyla sıkışıksın belki düzelmiştir.

Yönetmelikte değişiklik olmadysa bu videodaki bilgiler ışığında geçebiliyor olman lazım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada sadece sanayiye gideceksen ve okula gitmek istemiyorsan eğer başvurular açıksa hafızlık kursuna başvurup hem hafız olup hem açığa geçip hem de sanayide çalışabilirsin ki bunun için erken olduğunu düşünüyorum. Daha 1.5 senen var sınava kadar. Birazcık çalışırsan çok şey değişir. 🤔

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı