Anadolu lisesinden mesleki ve teknik Anadolu lisesine geçilir mi?

Steel58560

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anadolu lisesinden mesleki teknik Anadolu lisesine geçilir mi? Arkadaşlarım orada okuyor ben de oraya atp (Anadolu teknik programı) geçip bilişim bölümünü seçmeyi düşünüyorum. İkisinin arasında ki fark ne? Genel olarak bakıldığında hangi lise daha iyi üniversite hedefim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anadolu lisesinden mesleki teknik Anadolu lisesine geçilir mi? Arkadaşlarım orada okuyor ben de oraya atp (Anadolu teknik programı) geçip bilişim bölümünü seçmeyi düşünüyorum. İkisinin arasında ki fark ne? Genel olarak bakıldığında hangi lise daha iyi üniversite hedefim var.

İyi üniversite için açıkçası Anadolu'dan şaşmayın derim stajlar vs olursa ders çalışamayabilirsiniz.

Üniversite hedefin var ise kesinlikle Anadolu da kalmalısın meslek liseninin dersleri sınf atladıkça düşüyor 12. sınıfta mat yok temel dersler yok sadece okuduğun bölüme ait dersler oluyor genelde haftanın 2 günü okul 3 günü staja gidiyorsun bir de iyi düşün

Üniversiteyi bilişim olarak okumak istiyorsanız atp ye geçmeni öneririm 10.sınıfın ve 11. sınıfın yaz tatillerinde staj yaparsın 12. sınıfta ise staj yok üniversiteye hazırlıyor, ayrıca atp bölümüne göre üniversite puanına ek puan veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı