Anadolu lisesine geçmek mantıklı mı?

TheNoblesT.R

Hectopat
Şu an meslek lisesi okuyorum makine CNC ve sınıfı sevmiyorum CNC de aşırı sevdiğim bir şey değil 10.sınıfım ve nakil aldirabilirim düz liseye geçmek mantıklı olur mu hedefim polis ya da yunus polis ya da asker olmak.

Meslek lisesinde okuyan polis olamıyor mu? İyi bir üniversite hedefim var desen anlayacağımda polis olmak zaten çok yüksek ders çalışma gerektiren bir şey değil. CNC'den devam et bence.

Meslek lisesinde okuyan polis olamıyor mu? İyi bir üniversite hedefim var desen anlayacağımda polis olmak zaten çok yüksek ders çalışma gerektiren bir şey değil. CNC'den devam et bence.

Ben olamıyor demedim sınıfı sevmiyorum dedim okul bitsede CNC falan büyük ihtimal yapmayacağım yapsam bile askere gidene kadar en azından Anadolu da üniversiteyi denemek mantıklı olur mu?

Şu an meslek lisesi okuyorum makine CNC ve sınıfı sevmiyorum CNC de aşırı sevdiğim bir şey değil 10.sınıfım ve nakil aldirabilirim düz liseye geçmek mantıklı olur mu hedefim polis ya da yunus polis ya da asker olmak.
mantıklı olmaz bence, herşeyin zorlukları vardır, sınıfın kötü olabilir ama bu bence engel olmamalı , hem işin hazır olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı