hocam zor ya gerçekten dersler falan yorucu ama üni için gelmen lazım ben şuan ki okulumu sevmiyorum o yüzden çok programlıdan anadolu okuyacağım bence aldır bir de boş bırakmam lazım değil mi bir bilgin var mı ayrıca 11 sınıf iseniz kesinlikle zorlanırsınız kimya biyoloji gibi dersler de çok yolunuz var hocam tabi meslekte isenizonu kabul edilince müdür veya müdür yardımcısı ile konuşmalısın. bu arada nasıl anadolu lisesi zor mu bende normal anadolu lisesine geçmek üzereyim 11.sınıfım
knk çok fark var meslek ile zorlanırsan bence 1 sene mezuna kalhacı ben eşit ağırlık tan devam etmek istiyorum ve meslek liselerinde ders çok az işleniyor bazılarında öğretmenler okula bile gelmeyip bizlere haber vermiyorlar her türlü kavga ve olay gerçekleşiyor o yüzden ayrılmak istiyorum 12 ye geçicem bu yıl meslek lisesi ile bir fark varmı dır ha bu arada orada elektrik,makine,büro ekliyse işaretleyebilirsin ama kendin yazman gerekiyorsa gidip okul idaresi ile konuşmalısın ben geçeceğim zaman okul idaresi ile konuştum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.