Anadolu meslekten normal Anadolu lisesine geçilebilir mi?

Enverdeniz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıfım. Okuduğum yerden başka bir şehire taşındık, mesleki teknik anadoludayım, yazılım okuyorum ama taşındığımız yerdeki mesleki teknik anadolu lisesinde sigara, u*uşturucu, kavga gürültü yani bildiğiniz meslek. Ben şimdi normal anadoluya geçmek istiyorum ama sadece LGS puanıyla alıyorlar, lgs puanım 245 ama OBP puanım 84 ve derslerim çok iyi, kaldığım bir ders yok ve belgelerim de var YKS'ye hazırlanmak istiyorum meslek lisesinde yapamam anadolu lisesi daha iyi, çalışırım bunu da belirteceğim gitmek istediğim okula geçmek istediğim okulun puanı en az 303. Nakil yaptıracağım alırlar mı hızlıca? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 11. sınıfım. Okuduğum yerden başka bir şehre taşındık, mesleki teknik anadoludayım, yazılım okuyorum ama taşındığımız yerdeki mesleki teknik Anadolu lisesinde sigara, u*uşturucu, kavga gürültü yani bildiğiniz meslek. Ben şimdi normal Anadolu'ya geçmek istiyorum ama sadece LGS puanıyla alıyorlar, LGS puanım 245 ama OBP puanım 84 ve derslerim çok iyi, kaldığım bir ders yok ve belgelerim de var YKS'ye hazırlanmak istiyorum meslek lisesinde yapamam Anadolu lisesi daha iyi, çalışırım bunu da belirteceğim gitmek istediğim okula geçmek istediğim okulun puanı en az 303. nakil yaptıracağım alırlar mı hızlıca?

Kontejan varsa ve senden daha OBP'si yüksek başka biri yoksa alırlar. Her cuma belli oluyor.

puanla alıyoruz sadece dediler nakiller kapalıymış şimdi saçma
lgs de düşük puan alıyorum ama derslerim iyi ve yks ye hazırlanmak istiyorum iyi bir okula geçmek istiyorum o yüzden çok saçma

Kontejan varsa ve senden daha OBP'si yüksek başka biri yoksa alırlar. Her cuma belli oluyor.
nakiller kapalıymış puanım düşük ama derslerim iyi yks için geçmek istiyorum meslekten daha iyi bir okula geçmek istiyorum sistem çok saçma

Puanla alıyoruz sadece dediler nakiller kapalıymış şimdi saçma.
LGS de düşük puan alıyorum ama derslerim iyi ve YKS'ye hazırlanmak istiyorum iyi bir okula geçmek istiyorum o yüzden çok saçma.

Nakiller kapalıymış puanım düşük ama derslerim iyi YKS için geçmek istiyorum meslekten daha iyi bir okula geçmek istiyorum sistem çok saçma.

Hocam bana kalırsa girebileceğine inandığın en yüksek puanlı boş kontejan olan bir okula gitmeye çalış olmazsa birkaç hafta içinde iyi bir okula gidersin. Meslek lisesi deyip geçme bizim buradaki hocalar bazı öğrencileri YKS'ye hazırlıyor ki benim okulum el düşük puanlı okullardan biri. Son olarak bu nasıl bir iş? Okulda uy*şturucu içiliyorsa CİMER'e vermen gerek bu basitleştirebilecek bir şey değil, olamaz.

Hocam bana kalırsa girebileceğine inandığın en yüksek puanlı boş kontejan olan bir okula gitmeye çalış olmazsa birkaç hafta içinde iyi bir okula gidersin. Meslek lisesi deyip geçme bizim buradaki hocalar bazı öğrencileri YKS'ye hazırlıyor ki benim okulum el düşük puanlı okullardan biri. Son olarak bu nasıl bir iş? Okulda uy*şturucu içiliyorsa CİMER'e vermen gerek bu basitleştirebilecek bir şey değil, olamaz.
okulda u*uşturucu içiliyor yazmadım bana denilen öyle okulda u*uşturucu mevzusu olmuş galiba okulun içinde mi ya da okulda içen mi var bilmiyorum yanlış bilgi olmasın

Okulda u*uşturucu içiliyor yazmadım bana denilen öyle okulda u*uşturucu mevzusu olmuş galiba okulun içinde mi ya da okulda içen mi var bilmiyorum yanlış bilgi olmasın.

Ha o zaman yanlış anlamışım, kusura bakma hocam. O zaman sana kalmış gidip gitmemek okulun adı biraz kötü yayılmış gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı